Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidiš ti si to bolje osmislila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vrednice mala... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
evo tjedni raport:
Čupam-sadim-kosim-zaljevam.
Jučer naveče se počelo spremati na kišu pa nisam zaljevala.Nadam se da kod SilveK nije bilo jačeg nevremena jer kod mene je bio samo strašno jak vjetar,uz kišu,naravno. Za posljedicu imam presavinutih suncokretića,nekih tegli pobacanih,sve u svemu ništa strašno.Srećom samo su polegnuti bili,nisu se polomili.Jednu gladiolu mi polomilo,sad je u vazi.Sad sam ja njih povezala(suncokrete)jer vele da bi moglo potrajati ovakvo vrijeme.
I to je to.....do sljedećeg raporta....
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
sad su dobro osigurani, kiša može još zalijevati umjesto tebe
![]() ....ja u iščekivanju kiše, već dva dana, pa ništa (za sada)....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene skoro sve isto,sem kise...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja baš mislila, kad sam čula vijesti, što je gore s vama. Kod tebe znači nije bilo tako strašno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, kod nas još gore, čak i malo tuče veličine oraha jutros...i meni slomilo nekoliko gladiola koje su završile u vazi.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jučer sam se nadala da će kišica okupati moje sobno cvijeće(padala je kad sam ustala)i sa tom namjerom sam sat vremena iznosila biljkice van.Nije ih kiša uspjela zaliti jer je više rosilo nego padalo,no barem ih je osvježila i lišće oprala.
I tako,vani oblačno,polako kiša pada a ja zaljevam cvijeće
![]() Paradajzeki kaj mi je Pomme poslala su počeli boju dobivati
![]() U vikendici sam morala jednog uzeti za probu iako je još napola zelen bio.
Sad se i moji doma rumene...ok ne rumene nego crne
![]() Neki dan(prekjučer) mi kolegica dala cleome,bijele i neke ljubičaste,pa sam ih sadila.Jesu malo poveče već no kako je bilo oblačno i prohladno,super se drže.
Sad odoh porezati ruže koje su ocvale i onda bježim u vikendicu nekaj raditi......
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas bi volela kad procvetaju te bele i ljubicaste cleome da vidim kako izgledaju. Moje su vise sarene,od njezno roze do lila boje.
|
|
![]() |
|
Gioiaa,takve i ja imam,ko i ti,zato sam ove "žicala" ,nisam ih baš često sretala.Pokupit ću sjeme
![]() Danas sam samo odmarala.
Kad mi je več bilo teško toliko ležati i sjediti išla sam sakupiti malo biljkica za čaj.Neven,metvicu(Iris hvala još jednom),onu domaću,dravsku,nisam još pokupila no budem.Lavanda se lijepo posušila pa sam je očistila i pokupila cvijet.Svi me pitaju kaj ću sa tim,nemojte i vi jer ne znam.Možda,ako mi se bude dalo,ću raditi mirisne jastučiće.
I tako,latice nevena se suše,metvica se suši a ja ljenčarim.Toliko sam lijena danas da nisam ni uslikala salvete(a obečala sam svečano) da stavim na razmjenu
![]() I to je sve......
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Stvarno je teško prisiliti se odmarati se cijeli dan
![]() |
|
![]() |
|
Probaj jednom i buš vidjela da i nije lako
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
hA,ha,ha,ha ja sanjam o tome da jednog dana dođem kući i zavalim se na kauč bez obaveza...
A kada taj dan dođe onda će već biti kasno i ja ću biti stara i živčana da bih ležala...
Da se ne daj Bože ne bi Shasha uvrijedila ja sam starija od tebe čini mi se par mjeseci....
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ja nemam taj običaj leći popodne ,meni to nije jasno , probla ja prije i nije išlo i ja više ne liježem. nešto čitam ili radim po kuči ili pogledam na telkači ako ima nešto , volim putopisne serije , dokumentarce , i tak ali zato kad legnem . nema glava na jastuk i hrkanje
![]() |
|
![]() |
|
HO- HO- HO
![]() Radim ja,radim,ništ bitno no nađe se svaki dan nešto za "čerupanje"(tu mislim na korov
![]() svađam se sa ptičicama i jeda drugima krademo sjemenje pa ko prije tome više.Aj ok,večinu mi ostave no suncokrete nedaju.pojedu ih prije nego dozore sjemenke.
I takoooo,dok one nemilosrdno brste moje suncokretke je "očajna" to nemrem gledati pa odem spavati
![]() Lavanda je u drugom cvatu pa pčelice uživaju.Sad se nebumo svađali kod "berbe" jer im drugi cvat ostavim.
Begonije mi napala pepelnica
![]() Ove godine se strašno trudim porezati ocvale ruže čim prije pa one,u inat, sve više cvatu....to samo zato da ja imam kaj raditi po ovoj vrućini-hvala im na tome
![]() I ne znam kaj još....vrt nemam doma al imam paradajze.Prekrasni su,a kako su rodni!!!!!!A kak su tek fini!!!! MM,pa čak i klinci okolo,dođu i jedu samo paradajz.Onako ko jabuku.
Tako,to je to,ukratko.Odo sad raditi nekaj
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Do sada si se već vjerojatno naradila i odmorila, pa samo ću reći da si i danas kao uvijek bila vrijedna.
Pepelnica hara i u mom vrtu, ućapala mi jednu ukrasnu tikvicu - baš sam ljuta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša,dobro da je samo jednu tikvu,da se nije raširila.Meni je samo na tim begonijama i naravno nevenu,no na njemu se godovo uvijek pojavi.
Sad se spremam,tj.čekam da rosa prođe pa da krenem u košnju trave.Nisam nekaj pretjerano radila ovih dana,ono svakodnevno-zaljevanje,sakupljanje sjemenja...no zato sam počela zimnicu raditi.
Jučer sam grah-salatu napravila i probala nešto novo,pekmez od naranči i grejpa.Ajmeee,to je samo voda ispala(logično,koliko su sočni bili).Prokuhala ja to dobro,nisam smjela previše šećera staviti jer je samo po sebi jako slatko,dodala nešto svoga,malo mente za aromu
![]() ![]() Ok,nije previše kiselo,mora biti malo,kak da napravim slatko kad je tu i grejp i limun,koji su kiseli.
Sve u svemu fino je.Danas bi od dinje probala smutiti nešto.Nebudem ni tražila recept kad ionako nikada po receptu ne radim,moram nešto svog dodati
![]() I grah mi se valjda posušio pa bi ga očistiti i spremiti trebala.
To je to,sad odoh,plan sam skovala ,treba u realizaciju krenuti.
![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo i nevene napala ta glupa pepelnica, ali druge godine joj neću dozvoliti ni da prismrdi, odmah ću početi preventivu, pa da vidimo tko je tvrdoglaviji. Bravo za zimnicu, ja baš nemam običaj raditi, ali zamrznem nešto svoje korabe, mrkve, peršina, celera, pa mi to bude za juhu, a kako mi nije dobro za jest, s tim onda hranim Trišu - njoj je super. Probala sam jednom skuhati pekmez od naranče i to u onom aparatu za pravljenje kruha - ima neki recept i mogu ti reći da je bio odličan. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha mmmm taj pekmez mora da je divan!
![]() Sto se tice pepelnice kod mene je i lepi decko,tj.cinija napadnuta,moram sutra nesto uraditi,a neven to dozivi svake godine. |
|
![]() |
|
Hm, ja se predbilježujem za dagustaciju pekmeza, nisam još nikad takav pekmaz kušala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |