Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 154> |
Korisnik | ||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[QUOTE=Mari,5510]¸Lijepo je kod tebe
![]() ![]() ![]() /QUOTE] Mari, draga, tako se veselim što si mi navratila.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
"Opako" se povećava, samo ne znam gdje ću sve staviti kad dođe vrijeme za boravak na balkonu... pa su u planu stalažice, police ili nešto slićno... uglavnom, slijedi totalna preobrazba balkona, a najdraže bi mi bilo kad bih ga mogla ostakliti i napraviti zimski vrt.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga moja...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Krasni su ti sukulenti, što si sa nekima još na vi ne brini i meni je trebalo dosta vremena dok skužim šta kome paše i još uvijek mi se desi da nekog utopim
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Hvala, valjda to tako mora biti...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
|
Oooooooo koliko slikica, kako volim razgledavati sukulentiće...super ti se drže, a naravno sve pohvale seneciu na divnom cvjetiću, moj je još bebač, pa ću se načekati do cvjetića. A Kalanhoica tomentosa, jedna od meni dražih, divno ti napreduje, baš me zanima kako će izgledati njeni cvjetići...samo da nam svi sukulentići dobro prezime i da nam brzo stigne proljeće!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Crassulicu mi je malo stukla tuča, ali ti joj listovi ne opadaju nego se drže pa ih ni ja ne želim na silu skinuti, a senecio je izgubio dosta listića i sad cvate prvi put otkad je kod mene. I ja čekam kalanchoicu da procvate - tak je zgodno "dlakava" i mucasta... Proljeće već jedva čekam...
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() ![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
|
Kao i ti nas, draga moja - isto nesebično dijeliš i u tome jest smisao prijateljstva... tvoja borovica mislim da se uspješno prilagodila ovim mojim vrtnim uvjetima... I božur, nadam se i jedva čekam proljeće da vidim kako je krenuo rasti... sukulentić nije bio sretan kod mene, sagnjilio je, na moju veliku žalost...
![]() Hvala ti što si redovit gost mojih stranica!
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
|
Skroz je bio trul, iako sam ga stavila na suhu zemlju i nisam zalijevala. Pokojni je, nažalost.
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ohoho, baš im je lijepo na prozoru!
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Hvala, drago mi je da ti se sviđa. U naravi izgleda i bolje, no ja ne znam napraviti dobre fotke...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() ![]() u prelepim prizorima... |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
![]() |
||
|
arčik, hvala ti na jutarnjem obilasku i lijepim riječima.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |