Iberis sempervirens - Snježak, ognjica |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo su prekrasni primjerci, očito si kupila gotove kvalitetne sadnice?! Ja sam isto nakon što ocvate uzimala reznice, primile se jesu ali ne miču baš.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ninetta, iberisi u nizu predivno izgledaju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Hvala, i moje su sadnice koje sam pelcala čim su ocvale, nekako "jadne". Nakon cvatnje, kada ih orezujem "popicam" izdanke po desetak u važić, odrežem ostatke cvjetića i do jeseni se većinom uhvate. Prošlu jesen, od tih desetak, ostale su samo po dvije do tri grančice, a sada se i to razrijedilo, u nekima po jedna biljčica, a u nekima niti to. |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
NinettA, ovo je divno! Prekrasan obrub.
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Prekrasne slike iberisa. Moje reznice dosta sporo napreduju.
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Iberis sempervirens je nezahtjevna zimzelena trajnica koja cvjeta bijelim
cvjetovima u rano proljeće i koju obožavam.
Formira krasne bijele slapove. Imam je posađenu uz rub u nizu. Svako proljeće nakon cvatnje orežem je za skoro trećinu i te reznice rasađujem. Ove godine, valjda zbog vlage, malo mi se teže zakorjenjuje. Ima ih više vrsta, i nakon dugo vremena, ovo sam proljeće uspjela nabaviti pelcerić Iberisa (neznam mu ime zato ga i nisam mogla naći) koji cvate zimi. ![]() ![]() |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |