Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicin kreativni kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicin kreativni kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 32>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 07:08
Kreativna duša nikada ne miruje, ona stalno stvara i kombinira nove ideje. Ovi "cvjetni" radovi su me oduševili jer do sada nisam vidjela ovu vrstu ručnog rada. Vrlo skladan izbor boja, oblika i jako lijep konačni rad. Na ovim sitnim detaljima vidi se koliko je potrebno strpljenja, ljubavi i predanosti da bi dobili ono što smo zamislili.
Uživaj draga izrađujući ove ljepote da bi i mi mogli uživati gledajući ih.
smile78
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2015 u 01:06
Jako lijepo!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 21:18
Bez daha si me ostavila,ovo je Boziji dar,zlatne ruke imas,divna kreativna dusa,.....naj vise me odusevljava tvoja pedantnost koja se u svakom uradku naglasava.....Divno......smile94
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 20:17
Ajo, smile78Hvala ti, draga!
Što se prenošenja znanja i poznavanja ručnih radova tiče.............. pa, ja imam samo jednog sina kojega igle ne zanimaju "ni u ludilu", a nećake su još malene......
A voljela bih tu svoju ostavštinu i ja ostaviti nekome, jako bih voljela!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 20:14
Evo, u par koraka kao nastaje lice jastučića ili slika........

Na ram napeti platno i lagano označiti "centar" slike koju želimo napraviti

Kostur slike.........

sliku popunjavanja sam greškom obrisala, ali ovako izgleda gotova slika

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 20:03
Ukrasni jastučić kojim sam obradovala mamu.........

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 20:01
ajme ovo još nisam vidjela.svaka čast tvojim precima što su to prenijeli na tebe.nadam se da i ti imaš koga poučiti
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 19:58
Tako je nastala vrćica za poklončić....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 19:53
I opet me nema...... opet nešto smišljam, ubijam preduge večeri.
Pa kad već nema proljeća i cvijeća, ja sam ga odlučila izvesti!

U kratko vrijeme sam se dva puta srela sa vrstom veza koji sam naučila još kao 15-godišnji djevojčurak, dok sam bila na ljetovanju kod prabake.
Pa, meni je to bio znak da moram obnoviti znanje.

Konture.....

Zvršeno.......

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2015 u 19:47
Oooo, curke moje drage, hvala vam puno!
Svakoj ponaosob šaljem pregršt smile79!!!
Miškice moja, baš sam si ponosna što me smatraš majstoricom Big smile-
Miranda, čim me nema znači da opet nešto smišljam....
Moon, hvala ti!
Aralija, spremamo se za sezonu, dakako!
Dijana, hvala! 
Ajči, moje ludorije mahom odrađuje noćna smjena.......
Blue sky, ideja ima, poneka krpica se nađe i ja sam sva sretna u svom svijetu. Hvala!
Lucy, hvala ti! I meni su suncokreti najdraži!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2015 u 22:41
Prekrasni ručni radovi, originalni i unikatni. Pažnju mi je posebno privuklo starinsko platno sa suncokretima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2015 u 19:46
toliko orginalnih ideja koje pretvaraš u djelo smile55
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 22:32
ženo ti i od neupotrebljivih stvari napraviš umjetnost.svaka čast.
da li ću i ja jedanput imati toliko vremena da mi bude dosadno
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 21:44
Popravci, prepravci, prekrajanje.. sad znaš kako mi je zanimljiv život zadnjih tridesetak godina. Za ubit od veseljaConfused.
 Zato su lutkice i stolnjaci puno zanimljiviji  i u tom sigurno uživaš. Super su!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 18:37
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

A onda, kada mi je svega na vrh glave, da odmorim dušu radim svoje curice.......

Snajkica je predivna (pa naravno kad je za snajku) a ove dvije djevojčice sa svojim pregačicama očito se spremaju ljetnu sezonu na moru i to radno
Predivnooooo http://s2.rimg.info/eabffad312f0174ff6e6d63ffbf9d77d.gif[/img][/url]
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 18:35
Meni se sve sviđa smile170
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 17:25
A- haaaaaa...znači,zato te dugo nije bilo! Smile
Puno toga se napravilo. I sve je prekrasno! A meni,kao i uvijek,najdraže i najljepše -tvoje "curice"!

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 16:38
Preslatko!Leptirići tako cakanizagrljaj
da bih se najrađe njima pokrila,stolnjak retro-
simpatičani star a opet sasvim novi upotrebljivi ukras
nakon puno godina i naravno preslatke lutkice!
Bravo majstorice!smile55
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:41
I za kraj, lutka koju sam napravila djevojci svog sina.
Nazvala sam je Snajkita LOL sada je tako zove i ona i svi njeni ukućani.

Snajkita

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:37
A onda, kada mi je svega na vrh glave, da odmorim dušu radim svoje curice.......

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.