Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Andina!
![]() Smilju sam orezala vrhove i suhe grančice. Nemam baš velikog iskustva u orezivanju i bojim se da ga ne uništim pretjeranim orezivanjem. Varijegirani arabis ima cvjetne pupove iako mu cvjetovi nisu zanimljivi. Najljepše su boje njegovih listova. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Čini se da je proljeće toliko zaljubljeno u tvoj vrt da ga je prvog posjetilo.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
ajama, to je drugačija lonicera. Cvijetovi su joj kao male trubice.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
da li se varam ili je to nekakva druga lonicera-crveno žuta
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Retriver Sara
lucy kamenjar catalpa Hvala vam! ![]()
![]() ![]() ![]() Lonicera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Znas da ja cesto uzivam u setnji kod tebe. Prekrasna mi je ona bijela weigela. Nisam ni znala da postoji bijela
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
samo da se javim
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzivala sam i gustala u setnji kod tebe...navracala sam ja brzinski i prije ali danas sam si dala vremena i bas uzivala u svakoj sliki..divno je kod tebe i po zimi..ako budes imala zuti midi perunika za prodaju sjeti me se,jer tko zna hocul biti u mogucnosti povirit tu ovih dana :)
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U vrtu mir i tišina. U rano jutro još uvijek snen, s ledenim bjeličastim dahom. U podne osunčan, blistav. Miran i tih, ali spreman na proljetno buđenje i vatromet boja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...lijepe fotke, a najdraža mi je s bubamarom
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
U vrtu pustoš, mir i tišina, zatišje pred cvjetnu salauku!
![]() Svako jutro vrt se bijeli ![]() ![]() Tokom dana bliješti sunce, i bubamara uživa među cvjetnim pupovima aubriete ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy
administrator Retriver Sara miska Hvala vam! ajama Mari Hvala na savjetu! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Baš si brižna i vrijedna, pa uvijek nešta novo planiraš.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
slavice cvate mi svake godine,nekad više,nekad manje ali uvijek cvate.posađen je jako gusto u posudi i tako voli.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nisam u vrtu bila svega par dana, a toliko aktivnosti i novosti ovdje...od prelijepih perunika i krasno prezimljenih lukovica pa do indeksno prikazanog vrta...veliki posao, sve moje pohvale, draga Slavice...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
prelijep vrt Slavuj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |