Ranunkula, žabnjak - Ranunculus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
ron82 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ron82 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 139 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Što reći na ovu divotu!?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Jao koje boje, pa to je nešto predivno....
svaka čast na uzgoju!
![]() |
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Gledan ovu temu po prvi puta i vidim da ću morati i sama negdje pokušati nabaviti gomolje. Ja sam u Osijeku, ali nisam baš do sada nailazila na gomolje ovih biljaka...
Zna netko možda gdje ima? Ja bih ove bijele do roza sorte ...
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Neki dan sam vidjela da se prodaju u teglicama u kauflandu, nisam zapamtila cijenu
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Prepreprepreprekrasni...
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
Hvala BUga,
bacim pogled kada budem išla u uskršnju kupovinu... ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj buket je ron san snova, ali teško da to netko može baš u vrtu uzgojiti...
MIslim da je ovako lijepe ranunkule moguće imati iz cvjećarne ili iz plastenika. Ali u međuvremenu ti namam samo stavljaj ovako predivne prizore ... Treba nam što više slika cvijeća na našem cvijetnom forumu, barem što se mene tiče! ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
božur, ima ih i u Plodinama...
![]() ron, predivan buket!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Buga
to mi baš štima, Kaufland mi je na drugom dijelu grada ... znači mogu ih odmah u zemlju direkt, s cvijetom i zemljom iz teglice? Ja bi ih van sadila ...
|
|
![]() |
|
bilo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Listopad 2014 Lokacija: na jug Status: Offline Bodovi: 27 |
Slobodno sadi ih van,produzice da cveta
|
|
![]() |
|
Ove sorte koje ja vam ja stavljam na forum nije moguće nabaviti u slobodnoj prodaji jer su namijenjeni profesionalnim uzgajivačima te je potrebo uzeti velike količine. Sta se tice ranunkula po trgovačkim centrima ja bi vam više preporučio tržnice jer tamo sam viđao puno bolje ranunkule u teglama nego ove u velikim trgovačkim centrima (oni ne vode dovoljno dobru brigu o biljkama te je veća mogućnost da kupite biljku koja je bolesna).
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Božur, pa imaš ih na Osječkoj tržnici, 10 kn komad. Iz mog iskustva, ron je potpuno u pravu. Cvijeće koje nude trgovački lanci je znatno lošije kvalitete u odnosu na ponudu s tržnice. A razlozi su nam svima poznati. Moji, kupljeni prijašnjih godina, uslikani danas... |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Prelijepe su. Posebice mi se sviđa ova bijelo zelena:D
Ali i raunkule ostalih članova s foruma isto su lijepe. Ja ih volim, ali nažalost kod mene je kišno i kiša ih stuče na tlo i onda je game over za mene. Nisam obožavatelj držanja cvijeća u vodi jer brzo trune ( valjda je kod mene u kući vruće) i taj proces me rastužuje. A kako moje bijele nisu mogle dugo vani borit se s kišom i vjetrom nisam ih više ni sadila. |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Uf... baš ih volim... Preprekrasne i gotovo!
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |