Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super izgledaju ranjenici, žao mi je zbog tuče kod mene taj dan nije bilo ni kiše, evo sada pada neka sitna
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ranjenici hrabro ustali....neumorni su...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Prekrasne biljčice...begonijice su me oduševile! Tako malene,a već tako raskošno cvatu!
![]() Žao mi je zbog tuče. ![]() Krasno si posložila sukulentiće! ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Draga žao mi je
![]() Ovi tvoji noviteti predivno izgledaju ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Trava je dobila društvo, kadifice
![]() ![]() * malo gomoljastih begonija ![]() ![]() * ovu ekipu je tuča malo dohvatila, lobelije i kadife ![]() * ove malo više, vodenike ![]() * a ovi jadničci su bili na pravom bojnom polju ![]() * jedan dio poklona drage Mirande ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja bugicaza5
![]() Ruže i loza su najviše izlomljeni. Sva sreća pa hoste još nisu raširile svoje listove inače bi bile pravo izrešetane. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ajoj, tuča?
![]() Pelargonije i phalić su predivni, kao, uostalom i sve drugo cvijeće kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
moon,
![]() JosipaNu, ![]() dobro je, očerupano je ali se nadan da će preživjeti |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ajme kijameta..kod nas malo poskropilo samo,,,,unist ce vocke i poljoprivredu a ljudi se toliko muce..............
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nadam se da nije uništila biljke
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam po tvojoj okućnici. Sviđaju mi se hoste, hortenzije i perunike u nizu, baš su mi po guštu. Sve odaje sklad i vidi se tvoj trud. Oduševio me kameleon. Ja sam imala jedan mali koji mi je pas iskopao. Kod tebe se to jako lijepo proširilo i baš djeluje dekorativno.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tog kameleona se nikad nemožeš rješit, krasan ti je
![]() Ja čekam da ti procvatu ruže pa da se vidi kontrast boja sa malčem
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
da, ovako izmalcirane ruze su bas divne.....i sama sam pocela ulagati novac u malč u nadi da cu manje trebati motiku
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Evo me opet kod tebe, jako mi se sviđa malč koji si stavila, sad je sve još urednije i ljepota biljaka još više dolazi do izražaja.. Inače mi se jako sviđaju dobro isplanirani i uredni vrtovi, a tvoj je baš takav... Kombinacije biljaka su ti jako lijepe, a ova tegla sa crncem i čuvarkućama ti je krasna
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
rabarbara, hvala ti,
![]() rubensica, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Čarobna ti je kombinacija hortenzija i hoja.
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Miranda, hvala ti od
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |