Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 136> |
Korisnik | |
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo za sve klematisoljubce malo mojih ljepotana ako nekog zanima ime od nekog neka pita pa ću napisati
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
kamenjarka draga, da si mi bliže, često bih bila tvoj gost uživo...
![]() |
|
![]() |
|
evo neću više dok ne procvjetaju ostali
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kamenjarka, prelijepi su....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
predivno, predivno
![]() I moj je počeo cvjetati |
|
![]() |
|
monn hvala imam ih negdje oko tridesetak nisam ih još pribrojala neki su veći većina mladi neki na oporavku u posudama zato što se prodaje svašta pa ih jačam neki mi uvenu pa ispočetka ali ja ne odustajem od njih jer da su jednostavni nebi bili posebni
![]() |
|
![]() |
|
milice ovo koliko ih imam bi bio tebi odgovor
![]() |
|
![]() |
|
bugice volila bi da ih vidiš uživo ali možda se i to jednom desi nikad neznaš gdje te put nanese
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Bravio Kamenjarka1,ova zbirka je prekrasnaaaaaa......................
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
U pravu si... divni su, a sad kad znam koliko je velika tvoja zbirka, mogu samo reći - svaka ti čast.
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Koja krasna, bogata zbirka prelijepih i interesantnih kultivara!
|
|
![]() |
|
hvala svima
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
@kamenjarka1, doista zavidan broj klematisa predivnih boja. Teško je odabrati boju cvijeta koja mi se najviše sviđa (to je kao kad kupujem voćne bombone, a svi su mi okusi dragi, pa onda kupim kg miješanih voćnih
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lucy mislim da ti se sviđa Midori
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
malo reci zavidan broj...predivni su...pokusavam si zamisliti imanje,kucu i oko nje sve te ljepote.....u takvom divnom okruzenju nebih morala ni jesti....svi su prekrasni....svi do jednoga.....hvala ti sto dijeslis sa nama svoje ljepote....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kamenjarka !Kako se zove ovaj?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |