Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Korisnik | |
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne biljčice...begonijice su me oduševile! Tako malene,a već tako raskošno cvatu!
![]() Žao mi je zbog tuče. ![]() Krasno si posložila sukulentiće! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ranjenici hrabro ustali....neumorni su...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Super izgledaju ranjenici, žao mi je zbog tuče kod mene taj dan nije bilo ni kiše, evo sada pada neka sitna
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
JosipaNu, nema im druge nego stati na noge i krenut dalje
![]() enrikova nona, tuča uvijek dođe iznenada i nema tu baš puno pomoći ![]() cure moje, hvala vam ![]() ... kod mene nije baš nešto pretjerano cvjetno, još uvijek se sve samo zeleni ... ... jedan kutak sa hostama i tekomom iznad ![]() ... hortenzija, dunja i hoste ![]() ![]() ![]() ... Garo mi je opet u akciji, kopa zemlju u travama, evo i igračka mu je ostala u kadru ![]() ... kameleon je u "punoj brzini" ![]() ... jukica je još mala ![]() ... palme su dobile malo cvjetnog društva ![]() ![]() ... evo već drugu godinu perunike gotovo da nemaju cvijeta. Očito da moram nešto učiniti, ali ne znam što. Ako netko ima savjet ... help ![]() ... malo mojih vodenika ![]() ![]() ![]() ![]() ... malo pelargonija ![]() ... i moje balkonsko društvance, dobili su nove police ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe pravi cvjetni raj.... Hoste su me oduševile.... Moje su prošle godine napali puževi pa je ostala samo jedna.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
draga prekrasne su tvoje aleje, posebno hoste i ophiopogon se još više ističe u društvu kadifica
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja to kažem, meni je sve kod tebe prekrasno... hoste nemam i moja su tiha patnja (puževi su mi sredili dvije malecke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
takvu imam i ja...mamina zelena...predivne su sve al ta je mamina..a kod tebe se bas lijepo rasirila....predivan vrt i uzitak je pogledati slikice...kao i kod mene sve jos zeleni polako krece u napad sa cvjetovima...bit ce to paravi rajski vrt....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
catalpa
![]() bugicaza5 ![]() JosipaNu ![]() hvala vam od ![]() Evo da kucnem u drvo, stvarno mi nikada puževi nisu tamanili hoste. A ima ih puno dvorište i baš su se trenutno okomili na kadife. |
|
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Jao rajski vrtovi, predivno mi je kod tebe, sve tako uredno i lijepo ukomponirano, baš vrt po mom guštu... Sve je prekrasno, ali one hoste ispod tekome su savršene
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Iako se budim svako jutro ja još nisam prestala sanjati
![]() |
|
![]() |
|
predivni su.....vec cvjetataju....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjarka1,
![]() JosipaNu, ![]() ruže ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pajasmin ![]() gazanije i begonije ![]() tamjan ![]() lobelija ![]() vodenike ![]() gomoljasta begonija ![]() hortenzije još malo ![]() šaš ![]() starinska šparoga mi je posebno draga ![]() gužva u kutu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Kako ti se sve lijepo rascvjetalo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno ti je, ne znam što bih izdvojila - ma nema niti potrebe, sve mi se sviđa i novo društvo travici i hostinjak i ruže i begonije i gazanije i sukulenti, ma sve
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo je u tvom vrtu. Dok cvjetnice ne procvjetaju tu su one s dekorativnim listovima, a njih ima u tvome vrtu. Sad su u tvom vrtu već mnoge procvjetale i u punom su sjaju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
prekrasne ruže volim prve njihove cvijetove prve poglede podsjećaju na djevojčice koje žure da što prije iz pupa postanu ruže a neznaju da su najljepše dok su pupovi napola procvjetani i samozatajni
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |