Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 54>
Korisnik
Poruka
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2015 u 14:49
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Krumpir fino oživio, a perunike smile190.

rajski vrtovi ...kad se samo setim koliko sam se sekirala, zbog tog krompira, a on se super oporavio...sad je još veći...baš sam jutros podizala zastor od sunca, na viši nivo, jer je dosta porastao...
perunikama, ide na ruku lepo vreme...obožavam ih...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2015 u 14:54
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Arčik, draga, veselo i lijepo je bilo kod tebe... Thumbs Up

Drago mi je da je krumpir došao k sebi i da nije bilo veće štete... perunike su divne, jedna ljepša od druge... smile71

bugice ...bilo je lepo i veselo...za ovih par nedelja napravila sam na stotine slika, ali nikako da ih okačim na CIF...toliko me okupiralo okopavanje vinove loze, da kad dođem kući, nisam nizašta...pošto nije padala kiša jedno mesec dana, zemlja je kao kamen...ne može se ni riljačem raskraviti...međutim, loza krenula i morala sam što pre da odradim taj posao...juče ujutru, konačno, kraj...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2015 u 07:34
perunike su ajme....krumpir se neda..tako i treba zasluzila si....smile73
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2015 u 14:09
Josipa, ...drago mi je da si svratila...krompir je još više porastao, ali ne stižem da okačim slike...perunike su super...svaki dan vidim da se otvorila neka druga boja...većina njih kupljene na pijacu, od bakica...a ima i onih koje sam kupila od jednog biologa iz Petrovca na Mlavi...On ima "Vrt zdravlja"...preko 120 različitih boja perunika...ima katalog na svom sajtu...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 20:57

krompir...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:03
artičoka...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:07
crveni krompir...sađen 15 dana kasnije od belog...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:14
pošto je ova gredica bila pripremljena za sadnju, a moje presadnice u lošem stanju, rešila sam da i ovde posejem malo krastavca, paradajza...baštenske borovnice...
i oduševila sam se...sve je tako lepo niknulo, da sledeće godine uopšte neću sejati u čašicama i onim plastičnim kontejnerima...i ako je seme kasno posejano, presadnice iz leje prestigle su one iz mini plastenika...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:19

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:32
pasulj...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:34
rasadila sam paradajz...nkoliko njih...ne znam da li je rano, za baštu, ali nadam se da neće biti mraza...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:41
naprstak (digitalis)...

vučika (lupinus)...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:44
ispod ovih gajbica, malene sadnice paradajza...

dobro je da sam ih zaštitila, jer je dan nakon sađenja padao grad...neverovatno...i prošle godine na isti dan padao je grad...setila sam se da smo i prošle godine išli da kosimo travu u vinogradu...i da nas je umlatila kiša pomešana sa gradom...14.Maj se u mom kraju slavi kao Slava (Litije)...dan kada se praznuje od "zmija"...ne ide se u polje i ne radi se na njivi...a mi zapeli...čim sam rekla MM koji je dan, on je ostavio kosilicu, i krenuli smo kući...nismo bili ni stigli do kuće, a ono kiša i grad...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:54
gladiole...posađene u gajbicu, da ne budu pojedene...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 21:58
bagrem cveta...arčilend miriše...kad ujutru dođem, odmah me dočeka zzzzzz...pčele zuje...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 22:01
clematis...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 22:08
...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 22:11
tritoma...jadna...mravi napravili mravinjak...užas...moram to nekako da rešim, ili ode moja tritoma bogu na ispovest...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 22:17
ovde sam sejala svašta...i sad ne znam šta je niklo, a šta nije...jedino prepoznatljivo, stara blitva i luk na "monsterin način"...stari, presečen...posađen za seme...tri komada...dva lepo napreduju...treći mrljavi...ali biće dosta i da se ova dva osemene...jedva čekam da vidim cvet crnog luka...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2015 u 22:23
ošišan...okupan...ogrlica oko vrata, protiv krpelja...ali strašno me sekira...kako zagrmi...on klisne kući...par kilometara...sam...trčeći...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.