Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 26> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti dragi fiki. Uf, kako bi nam sad dobro došlo malo tvoje bure. ![]() Gomoljaste begonije su neumorne u cvjetanju i trenutno im ne smeta ovo toplo vrijeme ![]() ![]() ![]() ... i semperflorens uživa u suncu ... ![]() ![]() ![]() ... gazanija ... ![]() ... čuvarkuće ... ![]() ... zonalke ... ![]() ![]() ... friesdorf ... ![]() Adama sam ovo proljeće prvi puta razmnožavala dijelovima stabljike. Evo već je potjerao i prve listove ![]() ![]() ... sobno u debeloj hladovini ... ![]() Moj žuto-zeleni kutak u nastajanju. Kako ne ide uvijek sve po planu, od dvije žute friesie primila se samo jedna. Juka i niski euonymusi odlično napreduju ![]() ![]() Pošto je ovaj dio smješten uz niski zid, njega ću zakamuflirati šarenolisnim bršljanom ... ![]() Njima će biti najteže ovih dana ... ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
vau,kod tebe se svasta novog desava...svidja mi se zuto zelena kombinacija....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Hvala ti draga JosipaNu. Jako volim biljke koje imaju dekorativno lišće pa sam im evo namijenila jedan mali kutak.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
rajska u tebe ko na cvjetnim razglednicama svaka čast
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prekrasne slike, lijepe kombinacije i svaki cvijet njegovan; vidi se da uživaju kod tebe
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Curka draga , ovo je unikatno
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1, ![]() Nisa, ![]() Fiki, ![]() hvala vam od ![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Evo da nadoknadim propušteno, i ostala sam bez riječi.Stvarno se divim tvojem prelijepom cvijeću, a tek slike, woooooooow, pa to je fantazija.Prekrasno njegovano i divno ukombinirano bilje, jako sam uživala u obilasku tvojeg rajskog vrta!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
temzi draga, veseli me vidjeti te ovdje i drago mi je ako ti se što sviđa. Hvala ti na lijepim riječima. ![]() moon draga, hvala ti puno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prošetala sam tvojim prekrasnim rajem.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo, hoja ti krasno napreduje
![]() |
|
![]() |
|
moon, hvala ti, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Begonije i hortenzije su me posebno odusevile
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve , ali bas sve ti je jako lijepo ! Uzivala sam gledajuci !
![]() |
|
![]() |
|
rubensica, hvala ti draga. ![]() gute Fee, hvala ti draga na lijepim riječima. Veseli me vidjeti te ovdje. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
S obzirom na vrućine koje ne posustaju, hortenzije odlično izgledaju, što znači da dobivaju svu potrebnu pojačanu brigu. U ovom je vrtu sve na svome mjestu, uredno, cvjetno, lijepo. Jako mi je zanimljiv žutozeleni dio vrta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy, ![]() miska, ![]() hvala vam drage moje od ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |