Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2016 u 22:14
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2016 u 22:08

Na prodaju su naklijale čajote, dogovor i sve info u inbox.. Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2016 u 21:53

Hvala ti draga moja Heart ako budem imala sreće, bit će ih i za dijeliti...Wink
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2016 u 17:49
Draga monstera, nakon dužeg vremena šaljem ti veliki pozdrav. Pratim i držim palčeve za uspješno sijanje pitaye.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2015 u 16:40

Ajči, nisam ni ja neka sveznalica, ne što se kaktusa tiče.. ..Ali bez obzira što je Pitaya lisnati kaktus, nije Epiphylum. Epiphylum cvate al' ne daje plod, Pitaya  je plod od nekoliko vrsta kaktusa. Neki od njih su  iz roda Hylocereusa i Stenocereusa ( bar tako wikipedia kaže ). Kad ocvate, na mjestu gdje je bio cvijet, nosi jestive plodove. Nerijetko i ona nosi naziv Kraljica noći jer kako sam čula cvate samo jednu noć i doslovno guši svojim  jakim, slatkim  mirisom. Smile  Jednom sam je već sijala (klasičnu vrstu, roza s bijelim mesom) ali bez uspjeha, sad imam više info i nadam se da ću ovaj puta imati više sreće..Thumbs Up

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2015 u 16:13
moram se vratiti na temu o phitaji.oprosti što se tiće kaktusa potpuno sam neuka.meni to lići na lisnati kaktus - Epiphylum.
neznam je li to isto ili je slučajno jako slično.prekrasno je držim fige da ti uspije sijanje.

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2015 u 10:58

Našla se tu i jedna torta s kojom sam završila pečenje kolača za sad ...SmileHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2015 u 10:55

Hvala cure smile78smile84
Na vrh
AdrijanaM View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AdrijanaM Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2015 u 09:10
Majstor za sve . Predivni su i najljepši su pokloni domaće proizvodnje . Svaka čast.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2015 u 08:04
Ma, tebi sve ide od ruke. Jako lijepo, a sigurno i jako ukusno. Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2015 u 20:53

Ovi sutra idu kao poklon i još jedna takva tura ide na drugu stranu...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2015 u 10:37
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2015 u 01:07

Ruske kape ili Šubarice EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2015 u 01:04

Još jedna tura gotova, ove su  s punjenjem od čokse i ruma jer imam i onih  koji ne vole punjenje s pekmezom i rumom..EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2015 u 09:55

Može, može Bugi smile78smile84

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2015 u 08:37
Mmmmm, ovo izgleda tako divno... monsić, a da ja malo navratim? Hehehe...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2015 u 22:15

Kompliciraneeee al jako fine....  pravila sam ih i prije al sad prvi puta imaju punjene s karamelom koji sam sama radila... EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2015 u 22:12

Hvala draga moja Milice smile78smile84

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2015 u 20:49
Prelijepi kolačići......smile141
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2015 u 16:50

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.