Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 134135136137138 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 17:05
molim, zanemarite korov... nisam stigla pljeviti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 17:06
samozasijani impatiens balfourii
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 17:07
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 17:08
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 17:10
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 18:54
lijepa šetnja tvojim vrtom
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 18:56
Hvala draga moja kamenjarko. Hug Konačno nešto i kod mene cvate. Smile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 19:15
Prošetala sam opet....smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 19:17
Drago mi je, milice, da si mi došla. smile76 
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2016 u 05:26
predivna sarenila bugice.....smile64
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2016 u 16:03
Hvala, draga moja...ovih dana šetam s fotićem ko manijak po dvorištu... LOL... danas malo i sadim ali ne stignem fotkati... 
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2016 u 17:34
predivno, bez korova to ne bi bilo to pa i on daje draž dok ne počne gušiti,
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2016 u 19:02
Puno hvala.  Hug Moj je vrt običan i obični cvjetići borave tu, no meni dragi pogotovo kad su obasjani suncem... a korov...uh, da sam stalno prisutna ne bih stigla ispljeviti sve...no, slak me izluđuje, obraste cijelu ogradu i ne mogu mu ništa. Censored  Tu bih rado posadila neku penjačicu koja ne bi dala disati slaku ali jedan je problem - sjeverna strana pod vinovom lozom, totalno u hladu, ne znam što bi tu moglo od penjačica rasti, a da je lijepo...
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 07:07
probaj posadit clematis montanu on procvjeta dok loza olista koliko sam primjetila hlad mu ne smeta moj se odlično ponaša mada cilo lito bude u hladu smokve
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 07:33
Lijepa setnja tvojim vrtom, kao i uvijek
Kakvi korovi, onih par travkica? Ako zelis penjacicu za sjevernu stranu moj prijedlog ti je brsljan, jedino sto se on zna malo nekontrolirano siriti...
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 19:02
šetala i nauživala se.baš ti krasno cvate,a vidim bila si i vrijedna
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2016 u 14:57
Bugice lijepi su cvjetići u tvome vrtu, svašta tu ima,  lijepim si nas slikama počastila. Smile
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 08:17
Kamenjarka, tvoj prijedlog mi je privlačan jer obožavam clematise. Mogla bih probati samo ne znam gdje da ga nabavim... hmmm, potražit ću ga... Smile

Mikice, hvala. Lijepo da si mi navratila... čekam tvoj posjet s velikim veseljem. Hug

Ajama, draga moja, hvala na pohvalama. Šaljem ti veeeliki zagrljaj. Hug

Zvjezdice, jako mi je drago da ti se sviđa šetnja po mom skromnom vrtu. Ekipicu sam skroz promijenila tako da sad opet treba čekati da se sve razraste... Smile

Za sve moje drage šetačice...evo jedna fotkica, meni dragog cvjetića

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 08:18
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 08:21
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 134135136137138 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,563 sekundi.