Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 35> |
Korisnik | |
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo, kamenjar je predivan, vidi se da uživaš! (a i mi uz tebe!):)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koja razlika od drugog mjeseca!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Irisi su doista divni, rekla bih elegantno profinjeni
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
miška - stvarno ugodno iznenađenje! Osjetim, neki predivan miris me zapuhuje, kad me nos odveo do tvoje ljepotice
![]() ![]() Nisa, hvala ti puno, svi su mi oni novost u vrtu i oduševljena sam sa njima ![]() aurelia - slažem se, trenutak je bio idealan, okupani kišnim kapima su neodoljivo lijepi... ![]() kamenjarka - hvala draga ![]() zvjezdica - drago mi je da ti se sviđaju, meni su baš lijepi i elegantni ![]() Od svih mi je nekako najprofinjeniji Iris sibirica... ![]() Campanula baš uživa u kamenjaru... ![]() ![]() ... a ja uživam u ovom javoru... postao je već pravo malo, predivno drvo ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Irisi prekrasni
![]() ![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
irisi nježni savršeni
![]() |
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Čini mi se da se stalno ponavljam, ali cvijeće je savršeno...holandski irisi slikani u pravom trenutku
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
divne perunike, irisi i sjenovite ljepotice
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
kamenjarka - hvala ti
![]() zvjezdica - hvala, ali nažalost nije završen, a ni savršen... ali ja ga svejedno volim i uživam uređivati svake godine neki novi kutak i promatrati ga kako se razvija... korijenko - dobro si primjetila, boja mu je na toj slici svjetlija, ali se poklopio trenutak, sunčeva zraka kroz latice i zato me i privukao da ga slikam, boja mu je baš bila posebna... Evo kako izgleda inače... ![]() Pogled iz kamenjara... ![]() Holandski irisi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ne znam da li to boja na slici vara ali moj geranium Samobor je puno tamniji...
Irisi su ti krasni
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Koliko je ljepote na jednom mjestu....
![]() Geranium je baš ono "wow", ruža je prekrasna, iris također, ma cijeli vrt je tako lijepo uređen, maca sigurno uživa.
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Vila i čarobnjaci u začaranoj šumici sa svime magičnim mjesto za bajke
|
|
![]() |
|
Nasmijala si i mene sa svojim komentarom, drago mi je što ti se sviđa, ja sam također oduševljena sa svo troje
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Baš sam se oduševila s iris siberica, kad me zapljusnula grimizna boja (geraniuma?!"), ali nisam znala da me prava ljubav čeka na kraju. Obožavam plavi krumpir:D:D:D:D
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aurelia - hvala ti od
![]() miška - mislila sam na tebe ovih dana... najveći ![]() ... a vidi i tko me razveselio jučer ![]() ![]() Preeedivan mi je... hvala ti, prijateljice moja! lucy - Uvijek ti se radujem ![]() Ostavljam za vas i par slika... Čekanje da se moj prvi iris sibirica rascvate je stvarno potrajalo... Pupoljak je skupio paučinu, doslovno ![]() ![]() ... a onda me jučer napokon obradovao i prvim cvijetom ![]() ![]() Neki prolaze, drugi dolaze... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Uživala kao i svaki put.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |