Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 243> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Meni se čini da su to cinije
|
|
![]() |
|
Bojana2 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2016 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 7 |
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/_/88120.aspx]
![]() Pomoc, kako se zove ovo cvijece, meni uvijek daju krivi naziv |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Macorka, najbolje da staviš sliku.... Možda će netko znati i po tvome opisu ali je bolje i sigurnije kad je slika....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Molim vas pomoć.Vidjela sam drvo koje sad cvate crvenim cvjetovima,a ima plodove slične trešnjama.Kako se zove biljka?
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Guglala sam livadnu kadulju, no čini mi se da njezini listovi nisu ovako dugački, a na laticama nema toliko šara. No, možda to i jest livadna kadulja koja se malo "uredila" s obzirom na to da raste u vrtu, a ne na livadi.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Sliči mi na livadnu kadulju,ali je svijetlija
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Još jedna nepoznata i samonikla:
![]() ![]() Pozna li je tko
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jedna mi je kolegica rekla da bi to mogla biti ljekovita biljka koju zovu petrovac. Guglala sam i čini mi se da je to to - petrovac, skorušica, Agrimonia (vjerojatno) pilosa. U svakom slučaju, hvala ti na trudu oko prepoznavanja.
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Malo mi je teško baš sa sigurnošću vidjeti na fotki, ali čini mi se da cvjetna stapka raste odmah iz pazušca lista, tri su nazubljena listića ... mogao bi biti kokotac (melilotus officinalis)
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U pukotini između rubnjaka i vrtne ploče izrasla je i procvala biljka koju ne poznam. Cvat je sličan jednoj vrsti divizme, ali listovi su potpuno drugačiji.
![]() ![]() Pri čupanju sam uspjela izvući i jedan korjenčić pa sam je posadila u zemlju, ali cvijet je uvenuo. Što bi to moglo biti?
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
zijevalica
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Bojana2 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2016 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 7 |
![]() Opet ja s nepoznatom biljkom, ako ko zna sta je ovo, dobila od susjede, ona kaze da su to zecje usi, ali ono sto meni izbaci na internetu nema veze s ovim.
|
|
![]() |
|
Hvala vam puno
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sobno_cvijece/slika_/87788.aspx -
![]() Molim pomoc, koja je ovo biljka |
|
![]() |
|
cylo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 9 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prva slika brazilski jasmin, dipladenija;
druga slika bi mogla biti lonicera, treća slika noćurak, oenothera
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
cylo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 9 |
1. Prva
http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=04430698870198119773.jpg&file_imgur=Hnooah0.jpg - ![]() 2. Druga ima jako lijep miris sličan jasminu. http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=60844499045278573326.jpg&file_imgur=QxFzeMU.jpg - ![]() 3. Treća http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=81499183080693973189.jpg&file_imgur=2xO5oqf.jpg -
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |