Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 69> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Princeza je princeza, što još dodati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jučer mi je MPK bila u botaničkom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prva slika je predivna, tako zeleno, predivno, boja i biljkica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čempresić - svaka čast! Lijepo se uklopio, samo nek lijepo i napreduje!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Šteta za čempres, to se s njima dosta događa...
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
ovaj mi se čempresić suši.sigurno ga je moj pesek Bimbo dobro zalijao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a i cikasicu sam si uspjela nabavit
![]() ![]() ovo gledam u jutro dok pijem kavu.sve je tako sviježe od rose ![]() |
|
![]() |
|
jučer sam sa MPK išla u nabavu za školu i nisam mogla odoljet ovom čempresiću kojeg od proljeća priželjkujem
![]() |
|
![]() |
|
Sve je prekrasno, vidim trublje u vazi, valjda i to može. Ruža je prekrasna, samo je ti slikaj, a jezerce, voda, patuljci, ma super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ruza je naravno divna,trube su predivne...zabac je bas simpa(valjda je zabac)
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Izgleda da baš ovu zadnju ružu imam i ja! Ja sam ćak toliki zaljubljenik da sam je slikala svakih par sati da se vide promjene boja!
![]() |
|
![]() |
|
Za sada dosta slika,idem van optrgavati ocvale pelargonije.
![]() |
|
![]() |
|
žuta truba
![]() ovoj ruži ne mogu odoljet,moram ju slikati svaki put kad nanovo procvijeta.moja double delight ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ova se surfinija bila skroz osušila i ja sam ju podrezala i ona je opet počela tjerati nove listiće i počela je cvasti
![]() ![]() ideja "ukrana"od malog goge al nije tako savršeno ko njegovo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Meni su zimus smrznuli tri velika adama posadjena u jednoj velikoj saksiji,mislila sam da je skroz propao,i srecom jedan je poceo da raste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
žuto-bijela surfinija koja se raduje suncu
![]() a i prkosić je tu koji prkosi tući-la,la,la la...ostao sam živ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvijet od trube koji je uspio proživjeti napad na Hirošimu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ružice tjeraju nove mladice
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj adamčić tjera novi listić -al ću biti veeeliiik
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |