Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim li ja lantanu stablašicu na slici gdje se vidi dio tački? Koliko je stara? Imam par pitanja vezano na nju...
![]() Po običaju predivne slikice!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Božanstveno Dada! Lijepo iskombinirano cvijeće. Puno truda treba za takvo što,ali kad se radi s ljubavlju ništa nije teško. Čista desetica. Budem ubuduće kopirala kombinacije.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
hvala, hvala hvala
![]() ![]() ![]() ....a za vrt
![]() ![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Ovaj tvoj vrt je starno super, nekako su mi se vocke i leptiri, pored prekrasnog cvijeca, posebno dojmili. Stvarno lijepo i ukusno ukrasen vrt. Samo tako i dalje!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Dado jako ukusno, lipo, a bome dobro i zeleno kako si to uspila na ovu veliku žegu, kamenjar je cakan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
rijeka53, evo jedne fotkice za tebe, slikano iz drugog kuta...
![]() malo leptirića u mom vrtu... ![]() ![]() ![]() ![]() malo voća... ![]() ![]() ![]() i naravno, malo cvijeća... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav svima! ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja se nebi ni micala sa te terase(osim da povirim jel koji novi cvjetak procvao)..prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ugodan ambijent uz lijepo cvijeće! Svaka čast! I ja bih tu uživala!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Rijeka znala sam kužnila sam ja u čemu je štos samo sam bacila malo šale
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....eeeeeeeee rostilj nagnem da se kise ne napuni, inace dela punom parom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rijeka jel ono roštilj pa na glavu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
To je zapravo jedan prostor iza garaže kojeg smo nedavno natkrili, a prije radova je izgledao poput tvog. Snimit ću još koju fotkicu pa ću je staviti da vidiš. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
To je plavi krumpirov grm. |
|
|
|
![]() |
|
..terasa je ludilo, a da ju jos malo bolje poslikas i izvana as meni rabi tako nesto da pokrijem slican prosto, puno hvala..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dada, prelijepo...
Dala si si truda, pa se i rezultati vide.
![]() |
|
![]() |
|
Dado, dobar ti dan, prekrasno je sve napravljeno usklađene boje, cviče predivno, no imam jedno pitanje: koja je ono biljka u pitaru s plavim svjetovima na teraci
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prelijepo...
Raj za vas dvoje, i za sve druge drage ljude. A i za nas
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Terasa ti je prekrasna, a salvetna tehnika na crijepovima super.
O lantani sam već ispričala cjelu priču, no svjedno ću žicati bijelu, ako je imaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cvece je naravno divno,ali odusevila me i tvoja terasa,krasno si je sredila! Imam toliko crepova,al nikako da se nakanim da uradim tako nesto.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bravo za sve koji su zasluzni za ovu ljepotu i sklad.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |