Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
manči, to je valjda od ovih turbo vručina ovih dana....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Ti si monna stvarno na turbo pogon......
![]() Bravo!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Marmeladu od dinje nisam nikad jela, a ni čula da postoji, ali sam probala nešto slično od lubenicai jako je fino.
Samo navali, ako zima bude duga nećete biti gladni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Gotova i druga tura džema od šljiva! Ovih dana se pripremam praviti i marmeladu od dinje! Mljaaaac!
|
|
![]() |
|
Prvu turu džema dala susjedima (kad oni nemaju šljive, a ja imam i viška sa 2 stabla), sutra kuham drugu da i ja nešto spremim za zimu
![]() Usput, planiram i proširenje mog malog vrta na proljeće....jooooj, jedva čekam!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Triša, bila bi šteta da ju niste pojeli
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme kako si ti vrijedna, ja sam očistila šljive, napravila štrudlu i naravno već smo ju pojeli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mmmm,mlja mljac...
|
|
![]() |
|
Hvala SilveK!
Danas se spremam pobrati malo šljiva za džem, pa će se uskoro i prstići polizati!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Po meni po jednu u svaku posudu, al pregledaj još temu pasiflora, imaš u penjačicama
![]() |
|
![]() |
|
Od nekoliko sjemenki ovoga
![]() Jutros pobrala ukrasne tikvice, nije ih bilo puno, ali su male i lijepe, ali...bit će još posla danas!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ima toga mnogo za pohvaliti, posebno bebe pasiflore...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stvarno si bila vrijedna dok te nije bilo na forumu
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ščir mi se jako sviđa.Gledala sam ovo proljeće sijeme.Ne znam zašto ga nisam kupila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pampasica ti je jako lijepa, valjda će i više cvasti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Skitnica, vjerojatno ovisi na kakvoj je zemlji, neki su kod mene manji, ovaj na slici je oko 1,50 m, ..............sjeme kupila prošle godine u lokalnoj Agrariji, sad kad sam bila nije ga bilo više, ako bude sjemenki od ovog, a vjerojatno hoće, sakupit ću ih pa podijeliti
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
do koje visine raste i gdje si nabavila sjeme odnosno ako imaš koje šalji. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Monna-1 kod tebe ima puno novina,eukaliptus mi se najvise dopada
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |