kakva mama takva....Ja |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 21:02 |
Evo malo dvorišta moje mame.Naravno da je večina mog cvijeća,ko i ja osobno,došla iz tog dvorišta
![]() Zašto je nemam amarilisa?? Zato kaj kod mene cvate eventualno jednom godišnje a kod nje ,ovaj recimo, je cvao prošlo cijelo ljeto.I sad cvate...OPET
![]() Rekla mi je da si ih uzmem no bilo mi ih je žao čupati.Pogotovo ovaj crveni
![]() ![]() ![]() božuri bijeli(crveni su ocvali već)
![]() ![]() kaj se nisu lijepo smjestili u "bijelo"
![]() ![]() ![]() ukrasne jagode
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno si na mamu
![]() divno cvijeće....hoćemooo jooooš!!!!!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
pričam na mob,ima još slika
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
sasha meni nije jasno gdje ti raste sve ovo cvijeće , imaš li ti okućnicu , ili imaš ranč oko kuće -mislim ono, nekoliko hektara , jer ovo koliko ti imaš za mene je nepojmiljivo . cvijeće, i samo cvijeće , kad ti ženo spavaš .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a ovo su irisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Branka,ovo nije moje,to je dvorište moje mame
|
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Shasha mama ti ima stvarno prekrasan cvjetnjak, a vidim ima i puno prostora, bravo za mama. |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Mama ti je pravi mrak baš kao i ti.....
Otvaram oglas; mijenjam svoj vrt za Shashin, a može i vrt njene mame ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ako se ta genijalnost prenosi s koljena na koljeno, kako će tek izgledati vrt u slijedećoj generaciji, kad su već tvoj i mamin prava umjetnost?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Mijenjam neuređen vrt i doro sređenu mamu (u dobre ruke kao tvoje dajem i MKM i njezin vrt) u zamjenu za rt sa puuuuuno cvijeća!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
shasha , imam sad jedno pitanje....( ali i ostali, tko zna odgovor)
Vidjela sam na slikama ukrasne jagode, sjecam se iz djetinjstva da sam to vidjala po dvorištima u Slavoniji i rekli su mi da su otrovne te bobice i da ih nikako ne jedem...jako slice šumskim jagodama...Sad sam bila na BNjelolasici i svugdje rastu šumske jagode. I rekli su mi tamo ljudi da su šumske jagode...donijela sam nekoliko sadnica i sad držim fige da uspiju...moje je pitanje po čemu se razlikuju ove ukrasne od pravih šumskih ( valjda su me zbilja dobro ustrašili u djetinjstvu )? Sad kad malo bolje gledam primjecujem da ove ukrasne imaju nešto uži list, šumske imaju okruglilji, poput vrtnih...tko zna razliku neka mi napiše... |
|
![]() |
|
Frida i ja sam čula da ukrasne nisu jestive,dok ih jedne godine moj brat nije potamanio(pojeo) sve,a bilo ih je puno.Ne samo što ih je on jeo nego ih je i njegov sin,onda je imao 2-3godine,jeo.Nikome ništa nije bilo.
Razlika je u listu,kako si rekla,u cvijetu-ukrasne imaju žuti cvijet a šumske,i domaće,bijeli,a i u obliku-šumske su sitne i malo izdužene a ukrasne su okrugle.Ne znam druge razlike.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Za deset! Krasno. Pogotovo onaj vrtić na laganom bregu.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
U ovom vrtu je vidljivo uloženo puno, puno truda! To nije nastalo preko noći! Bravo za shashinu mamu! |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Koliko cvijeća!!!!
![]() ![]() ![]() Ja se pitam kada vi to sve stignete???
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |