Goga-zg nudi i traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 18:49 |
suzi više nemam,ali imam noćurka.javi mi adresu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u pravu si to su ehinacee.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Goga ,pišeš da imaš bijelu i rozu rudbekiju,da to nije slučajno ehinacea ,jer nisam čula da postoje bijela i roza rudbekia.Rudbekie su obično žute ako se ne varam
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
goga-zg, vidim da si imala sjemenja crnooke suzane i žutog noćurka pa ako ti je šta ostalo, jel bi mogla poslati nekoliko sjemenki. Vidi kod mene ako te šta zanima. I ako više nemaš sjemena, opet vidi kod mene ako ti je šta interesantno.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
hvala Baka Bea.
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Goga, donesem ti sutra reznice.
|
|
![]() |
|
tražim bršljan (bijelo-zeleni) onaj sa malo većim listovima od onog šumskog.ako ga netko ima ponizno žicam koju grančicu.
![]() imam za ponuditi vrtni hibiskus (bijeli i plavi). |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Naravno,pošalji mi pp sa adresom!
|
|
![]() |
|
rain.da li bi mi htjela poslati sjemenke lablaba?
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
JA
![]() |
|
![]() |
|
da li netko ima sjeme lablaba( ukrsni grah).
![]() |
|
![]() |
|
može nuna.daj pošalji adresu na pp.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Goga-zg mogu li i ja dobiti rozu i bijelu rudbekiju.Ako može i kokotić.Ja trenutno imam sjemenje gailardije,žute rudbekije sa bordo središtem i kdifice.Poslije će biti suhog cvijeća,cinija,lijepe kate.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
stigao mi danas tvoj paketic hvala puno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala goga unaprijed! javim ti kada stignu biljčice.
![]() |
|
![]() |
|
sutra kreću sljedeće narudžbe.za tatjanu43,kontesaa,mačak,korjenko,luna i lili.cure čekajte svog poštara.
![]() |
|
![]() |
|
dolazim na kavu i naravno da ću ti donjeti crnjiku,slak i bijelu rudbeckiu.da li imaš kakav pajasmin , jasmin , jasminoides itd...
pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Goga, ako još ima molim te crniku, slak i bijelu rudbeckiu. Dolaziš na kavu ako se ne varam, treba li tebi što?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
luna imat ću sjeme bijele i žute rudbeckie,gazanije i noćurka,suzane više nemam.stavit ću te na popis i šaljem krajem 9.mj.pošalji adresu na pp.možeš li mi poslati lantane svih boja koje imaš.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |