Ponizno žicam |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 13:03 |
Evo, nakon dugog premišljanja i crnjaka, s obzirom da zasad nemam baš nešto za dijeliti (jer sam ostala bez svog vrta i idem ispočetka) molila bih curke da mi usliše molitve. Čitala sam puno po forumu,daleko sam ja za vama,
![]() -jasmin
-clemantis
-hoya
-stephanotis
-gardenia
-jorgovan-DOBILA!!!
-božur-DOBILA!!!
-sedum-DOBILA!!!!
-glicinija
-crnooka suzana
-kamelija---(za nju bi ubila)
-lantana
-bugenvilija---DOBILA!!!!
-kineski jorgovan
-calycantus floridus
-noćna frajla-DOBILA!!!!
-suncokret--DOBILA!!!!
i ostale sugestije dolaze u obzir,ako netko nešto predloži...
![]() Još jednom bi napomenula da mi je crnjak, čim budem imala nešto za dijeliti, svima ću se odužiti.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanja,večinu ovih sa popisa nemam no nešto i imam.Najviše mi je upao u oko ovaj"sedum"..koji sedum?Jesi na neki određen mislila ili svejedno,bitno da je vrsta seduma?Odakle si(zbog transporta pitam)
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
iz Zagreba... bilo koji sedum, s obzirom da ga nisam do sad ni imala, može bilo koji
![]() |
|
![]() |
|
noćnu frajlu i suncokret skidam sa popisa, poslala mi Mamaa
sedum bi trebao stiči....ostalo još
![]() imam još nešto campanule za podijeliti, pa kome treba, nek javi
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
imam ja nesto sjemenkica,nesto sam posijala,nesto ne jer nemam gdje sa time pa mi posalji adresu na pp da ti posaljem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantana ovde kraj moje kuče ljepo raste na veliko i široko,dovoljno je pružit malo ruku
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ja ti mogu poslati jorgovan, prekrasan mu je cvijet, krupan...vidjela sam da ima mladicu. I sjemenke suncokreta punog cvata!
Pošalji adresu.
|
|
![]() |
|
jorgovan?
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imam božur,sjemenke suncokreta,a za jorgovan ću preko vikenda vidjeti koliko je sve zajedno sadnica...jer sam dvije obećala,ali ako bude još koja,dobiješ ju
![]() ![]() i nemoj plakati,smiješak molim ![]() rose pa pruži tu ručicu dovoljno daleko i probaj dohvatiti dovoljno ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dobila paket od Shashe sa sedumima (ima ih toooooliko)i bijelim irisima, za koje sam već odabrala najljepše mjesto u vrtu.
cure, genijalne ste, ne znam šta da kažem, osim
![]() |
|
![]() |
|
s campanulom sam zasad pri kraju, zadnja je obečana jednoj forumašici. ali uskoro će opet bit za podijelit jer to malo čudo super raste.
jučer sam dobila od susjede zalihu sjemenki vrtnog hibiskusa,koji mi ne treba jer sam svoje posadila od Mamee.
![]() pa ako netko želi,nek se javi
|
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
imam jorgovan tamno ljubičasti ,a zainteresirana sam za vrtni hibiskus ,imam sjeme žutog pa ako ti imaš sjeme druge boje preporučam se .Inače imam sjemenje pakujca raznih boja i digitalisa. |
|
![]() |
|
ovaj vrtni hibiskus je NAVODNO roskasti...maznula je sjemenke od neke susjede
![]() šaljem ti pp
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Imam tri grančice bugenvilije viška pa ti pošaljem, ali javi mi adresu...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pokupila sam sjeme zijevalice (Antirrhinum), pa ako kome treba, imam viška
![]() |
|
![]() |
|
Evo da ne šaljem svakom posebno pp, samo obavijest da sutra šaljem kovertice.....
![]() |
|
![]() |
|
tražim (ako netko ima viška);
ukrasnu koprivu
lovor
gailardiu
dicentra-srdašca
tritoma
jacobinia
lithodora
zlatoglavica
koraljna zvončika
velika zimzelen
anemone japonica
passiflora
lukovice bilo kojeg cvijeća (osim narcisa,irisa i zumbula-to imam)
nudim,
anthirrnium sjeme (zijevalica)
vrtni hibiskus (zasada sjeme, kad krenu mladice i to šaljem)
campanulu (za cca tjedan dana će se nova tura ožiliti)
grančice forzicije
i uskoro moram orezati jednu veliku granu vatrenog grma, pa ako se i to može zapelcati-nudim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |