more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 13:35 |
konačno se i ja uključila
![]() naravno da me sve to povuklo da pokušam i sama nešto napravit. velika sam početnica, tako da su svi savjeti dobro došli.
sad da još vidim kako stavit slikice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro došla!!! S nestrpljenjem čekamo i tvoje radove!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ljiljanari, hvala na dobrodošlici
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() drvena polica obojana bijelom akrilnom bojom. meni osobno su morski motivi najdraži, zato sam ih i nalijepila. sama polica sa motivima mi je djelovala nekako prazno pa sam dodala 2 male jedrilice, 2 vesla, brodić, dasku za surfanje i 2 kola za spašavanje. sve to je izmodelirano od dass mase.
e sad... vaše mišljenje? ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Dobro došla! Ovo je jako lijepo i uredno napravljeno. Super!! Samo tako dalje. Čekamo nove radove
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka, hvala
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Uuuu krasno, nešto drugačije, sviđa mi se!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
ovako o kompletu - prekrasno
|
|
![]() |
|
hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
more dobro nam došla i dugo bila sa nama! radovi su odlični!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dobrodošlo more, uvijek trebamo svježu krv ,ovo što si pokazala je odlično ali pokaži i ono što imaš sakriveno da to naše okice vide
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dobro došla,More,polica je preslatka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dobro nam došla! Ovo je jako lijepo! Uvijek se divim ljudima koji znaju s bilo kakvim masama za modeliranje, ja sam za to čisti tutlek!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja ti želim dobrodošlicu! Bravo za rad. Super su ti ovi morski rekviziti. Ja sam s modeliranjem na "vi". znam napraviti kuglicu veličine lješnjaka. bilo šta veće od toga ispadne ko jaje. znači znam i jaje
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na dobrodošlici
![]() što se tiče modelacije, nije da znam nešto extra modelirat. nekad sam se znala igrat sa glinamolom, glinom i nakon toga duuuuuuuuugaaaa pauza. naletila na ovaj forum, našla tu prekrasne radove. malo pomalo se skupljaju materijali, salvete. nabavila dass masu i počela se ta tim igrat. i zaboravila sam koliko to znat bit opuštajuće.
još jednom, hvala svima na dobrodošlici
![]() |
|
![]() |
|
moj prvi i najjednostavniji pokušaj salvetne tehnike. kod bake, u radnji, sam našla neke stare daske, stare dijelove bačve predviđene za paljenje. bilo mi je žao da se sve to zapali pa sam neke stvari pokupila i donila doma.
neke daske sam pilala ovako napamet, zbrusila, obojala i nalijepila salvete. još da nađem male kukice pa da ove minijature stavim na zid. možda ne izgleda baš nešto, al eto. možda bi bilo bolje da pređem nekim prozirnim lakom preko toga?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kad staviš slike ne briši ih na photobucket-u
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nestale su ti slike. Stavi ih ponovo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
More pridružujem se dobrodošlici...ali slike su ti nestale!!!
Daj ih molim te stavi ponovno da se možemo diviti tvojim radovima...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |