Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav iz banovića
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

pozdrav iz banovića

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav iz banovića
    Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:26
evo i mene na ovoj temi odlućih da vam i ja predstavim svoj grad to jest prirodne ljepote u i oko moga mjesta.

živim u malom rudarskom mjestu Banovići nedaleko od Tuzle. moj grad je nastao 1946 godine izgradnjom pruge Brčko- Banovići i od tada raste i razvija se.kako pravila nalažu neču mnogo stavljati slike zgrada i objekata u mome gradu nego ču da pokušam da vas upoznam sa njegovom okolinom jer moj grad se nalazi na obronvima planine konjuh koja je ove godine proglašena i zaštičena kao nacionalni park.nebi mnogo komentarisala počečemo sa slikama

ovako za početak karta kako doći do mog grada

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:32
za početak malo stari slika

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:38
sllika iz 1965 god.

stečci u okolini grada, a na jednom piše

"ase leži Božičko Banović na svojoj zemlji zemlji Dramešini"

i po tom Božičku Banović ovaj grad nosi i ime.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:47
banovići danas

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:49

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:54
rudarsko odmaralište Zlačanalazi se ispod planine Konjuh u predivnoj borovoj šumi

spomenik rudarima u gradskom parku
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:57

jezero breštica
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 16:02
osim jezera breštica ima još i nekoliko vještačkih  jezera nastalih iskopavanjem rude, neka su uređena  za kupanje

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 16:06

kupalište brana  u vikend naselju mačkovac

banovići su okruženi šumom i zelenilom
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 16:13
a ovo je moja ulica

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 16:27

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 16:33

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 16:35
ovo je slika od sinoć,juče je bio dan rudara koji se svake godine obilježava i vatrometom

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 17:48
Evo mene u Banovićima, pa dopalo mi se moram priznati, volim te gradiće koji nisu preveliki, nekako imaju dušu, a tvoja ulica u jesenjem ruhu je predivna!
Rado ću opet prošetati tvojim gradom!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 18:16
hvala na posjeti draga triša samo izvoli dođi opet a bogami i izistinski dođi da vidiš ljepote ovog malog grada, slika ima još samo dok pripremim za postavljanje.smile219
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 18:32

Lijepo si pokazala svoj gradić,a ulica ti izgleda prekrasno na jesenTongue

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 20:47
Ja sam već bila ali si taman stavljala slike.
Pa baš me je zanimalo kako izgleda gradić iz legendarnih  radnih akcija - pruga Brčko-Banovići. Bacilo me u daleeeku prošlost!Smile

Triša je krasno rekla.Manji gradovi imaju dušu a još kad je u ovakvom divnom okruženju prelijepe prirode... što reći?  Mislim da je vrlo lijepo živjeti u tvom gradu!Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 20:59
 P R E K R A S N O -najviše me se dojmila tvoja ulica,živiš u predivnoj prirodismile56 odmah sam pregledala Banoviće satelitskom snimkom,sve je zeleno.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 21:53
nisan znala da su Banovići tako mladi grad! lijep je grad i prekrasna priroda!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 22:06
baka, drenova antonija hvala vam na posjeti drago mi je ćuti da vam se sviđaju slike moga grada sutra ću nastaviti sa postavljanjem novih slika pa navratite pozdrav i mnogo smile79 za sve
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.