pozdrav iz banovića |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:26 |
evo i mene na ovoj temi odlućih da vam i ja predstavim svoj grad to jest prirodne ljepote u i oko moga mjesta.
živim u malom rudarskom mjestu Banovići nedaleko od Tuzle. moj grad je nastao 1946 godine izgradnjom pruge Brčko- Banovići i od tada raste i razvija se.kako pravila nalažu neču mnogo stavljati slike zgrada i objekata u mome gradu nego ču da pokušam da vas upoznam sa njegovom okolinom jer moj grad se nalazi na obronvima planine konjuh koja je ove godine proglašena i zaštičena kao nacionalni park.nebi mnogo komentarisala počečemo sa slikama ovako za početak karta kako doći do mog grada ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
sllika iz 1965 god.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us stečci u okolini grada, a na jednom piše "ase leži Božičko Banović na svojoj zemlji zemlji Dramešini" i po tom Božičku Banović ovaj grad nosi i ime. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rudarsko odmaralište Zlačanalazi se ispod planine Konjuh u predivnoj borovoj šumi
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us spomenik rudarima u gradskom parku |
|
![]() |
|
![]() |
|
osim jezera breštica ima još i nekoliko vještačkih jezera nastalih iskopavanjem rude, neka su uređena za kupanje
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us kupalište brana u vikend naselju mačkovac ![]() Uploaded with ImageShack.us banovići su okruženi šumom i zelenilom |
|
![]() |
|
a ovo je moja ulica
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo je slika od sinoć,juče je bio dan rudara koji se svake godine obilježava i vatrometom
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo mene u Banovićima, pa dopalo mi se moram priznati, volim te gradiće koji nisu preveliki, nekako imaju dušu, a tvoja ulica u jesenjem ruhu je predivna!
Rado ću opet prošetati tvojim gradom!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala na posjeti draga triša samo izvoli dođi opet a bogami i izistinski dođi da vidiš ljepote ovog malog grada, slika ima još samo dok pripremim za postavljanje.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si pokazala svoj gradić,a ulica ti izgleda prekrasno na jesen |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam već bila ali si taman stavljala slike.
Pa baš me je zanimalo kako izgleda gradić iz legendarnih radnih akcija - pruga Brčko-Banovići. Bacilo me u daleeeku prošlost!
![]() Triša je krasno rekla.Manji gradovi imaju dušu a još kad je u ovakvom divnom okruženju prelijepe prirode... što reći? Mislim da je vrlo lijepo živjeti u tvom gradu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
P R E K R A S N O -najviše me se dojmila tvoja ulica,živiš u predivnoj prirodi
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nisan znala da su Banovići tako mladi grad! lijep je grad i prekrasna priroda!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka, drenova antonija hvala vam na posjeti drago mi je ćuti da vam se sviđaju slike moga grada sutra ću nastaviti sa postavljanjem novih slika pa navratite pozdrav i mnogo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |