Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 78>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 19:55
Manci prelistala sam od prve do zadnje stranice.Predivno...vratila sam se malo u detinjstvo i mladost...ne znam da li sam vec rekla da sam rodjena u Zadru,i da sam provela divnih 20 godina...sad odem retko,ali bas mi fali!I moj balkon je gledao na more i otoke, drugi na Velebit...sa uzivanjem sam citala...pozz
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 22:11
Baš mi je drago, gioiaa, da te slike bude uspomene i lijepa sjećanja!!!!Tongue
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 23:26
Zeleno, zeleno...ah, što volim zeleno.....
buđenje jedne pasiflore
......
.....
.....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 23:55
Kiše nema 7 dana. Od onog dana kada je Triša plesala, Franjica puhala, a Proljeće mahala pud oblaka u Zg- u.

zora .  sunce ishodi ponad Srđa

na otoku bunaca

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 00:05
Ah, samo da znaš kaj sam ja radila sve... smile135
Niti vračevi mi nisu ravni!!! smile156
Kad gledam tvoje slike, uopće mi nije da dodirnem biser našeg Jadrana, nego da uživam samo u bojama koje nam su sad više nego spektakularne u tvojem okružju. Wink
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 00:21
I sama se čudim onoj zelenoj boji kako je ostala na slikama, bilo je rano ujutro na mojoj taraci ( terasi).
Uhvatila sam jučer zalaz sunca.....boje -  čudo jedno.....prebacivam sa kamere i gledam  te slike i nikako da pođem spavat.....Smile 
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 07:55
Manči, pasiflora je prekrasna. Imala sam je prije par godina ali nije nikad cvjetala pa sam se razočarala. Pukla sam od muke ljetos na Ižu kad sam vidjela na zidu jedne kuće, imala je i plodove .
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 16:04
xenia, moja pasiflora ( obična vrsta ) je prekrila taracu od 24 m kvad, kad sve to procvjeta bruji od pčela, osa i drugih kukaca, a već čini i priličan hlad. Plodovi su vrlo dekorativni i bude ih na kila, ali mi ih ne jedemo.
T o je na taraci u gradu, na 2.katu, poela se gore i napravila 3 debele lijane, morat ću i to slikati.
Kažu da se ova biljka primi samo kod dobrih ljudi  -  bože, što sam onda dooobraaaaLOL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 16:07
e onda  ćemo vidit jesam li i ja dobra...ove godine sam ju nabavila Big%20smile

a ova tvoja svjetla je predivna Heart 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 16:49
Iris, imam dosta mladica pasiflore-obične, hoćeš da ti pošaljem i nje  ( za svaki slučaj, znaš, da ne ispadne da nisi dobra ako prva ne uspije Tongue ) !
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 17:06
Manči sve pohvala, pasiflora već cvjeta, uskoro će i moja, ista je takva ko tvoja i da znaš uopće ne mislim da je "obična" - baš je "neobično lijepa".

Vidi nje - da obična - moš mislit.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 17:18
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

Iris, imam dosta mladica pasiflore-obične, hoćeš da ti pošaljem i nje  ( za svaki slučaj, znaš, da ne ispadne da nisi dobra ako prva ne uspije Tongue ) !

pa naravno...šalji.......sve da ispadnem dobra LOL
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 17:43
Pa vidim na forumu  sve neke  kičene, ljubičaste, pa barokne, pa dlakave......onda je moja  -  obična, "domaća"  Smile...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 21:03
Ljepo se probudila uz miris mora! Želim poć spat uz miris mora!
Daj nešto smile143
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 21:22
izgleda da cu svaki dan citati tvoj dnevnik...cao
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 21:48
Šeflera, za laku noć ....

Ne mojte se ubost na ježe!

brod Premuda došao u zamjenu za Postiru

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 21:51
smile79 Hvala!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 23:55
Slike su prekrasne...kao da sam tamosmile89
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 12:06
smile39svako malo padnem u nesvijest, dižem se i onda iznova... gledam tvoje fotkice, čujem more, pa jasno predivno miriše
Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 12:51
Slike su predivne. Hvala ti za morski ugođaj. Tongue Uskočila bi u jednu od ovih slikica mora najradije. LOL
Ja sam dijete sreće
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.