Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 78> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Baš mi je drago, gioiaa, da te slike bude uspomene i lijepa sjećanja!!!!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Zeleno, zeleno...ah, što volim zeleno.....
|
![]() |
|
Kiše nema 7 dana. Od onog dana kada je Triša plesala, Franjica puhala, a Proljeće mahala pud oblaka u Zg- u.
zora . sunce ishodi ponad Srđa
![]() na otoku bunaca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ah, samo da znaš kaj sam ja radila sve...
![]() Niti vračevi mi nisu ravni!!! ![]() Kad gledam tvoje slike, uopće mi nije da dodirnem biser našeg Jadrana, nego da uživam samo u bojama koje nam su sad više nego spektakularne u tvojem okružju. ![]() |
|
![]() |
|
I sama se čudim onoj zelenoj boji kako je ostala na slikama, bilo je rano ujutro na mojoj taraci ( terasi).
Uhvatila sam jučer zalaz sunca.....boje - čudo jedno.....prebacivam sa kamere i gledam te slike i nikako da pođem spavat.....
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Manči, pasiflora je prekrasna. Imala sam je prije par godina ali nije nikad cvjetala pa sam se razočarala. Pukla sam od muke ljetos na Ižu kad sam vidjela na zidu jedne kuće, imala je i plodove .
|
|
![]() |
|
xenia, moja pasiflora ( obična vrsta ) je prekrila taracu od 24 m kvad, kad sve to procvjeta bruji od pčela, osa i drugih kukaca, a već čini i priličan hlad. Plodovi su vrlo dekorativni i bude ih na kila, ali mi ih ne jedemo.
T o je na taraci u gradu, na 2.katu, poela se gore i napravila 3 debele lijane, morat ću i to slikati.
Kažu da se ova biljka primi samo kod dobrih ljudi - bože, što sam onda dooobraaaa
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e onda ćemo vidit jesam li i ja dobra...ove godine sam ju nabavila
![]() a ova tvoja svjetla je predivna
![]() |
|
![]() |
|
Iris, imam dosta mladica pasiflore-obične, hoćeš da ti pošaljem i nje ( za svaki slučaj, znaš, da ne ispadne da nisi dobra ako prva ne uspije
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči sve pohvala, pasiflora već cvjeta, uskoro će i moja, ista je takva ko tvoja i da znaš uopće ne mislim da je "obična" - baš je "neobično lijepa".
Vidi nje - da obična - moš mislit.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa naravno...šalji.......sve da ispadnem dobra
![]() |
|
![]() |
|
Pa vidim na forumu sve neke kičene, ljubičaste, pa barokne, pa dlakave......onda je moja - obična, "domaća"
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ljepo se probudila uz miris mora! Želim poć spat uz miris mora!
Daj nešto ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
izgleda da cu svaki dan citati tvoj dnevnik...cao
|
|
![]() |
|
Šeflera, za laku noć ....
![]() Ne mojte se ubost na ježe!
![]() ![]() ![]() brod Premuda došao u zamjenu za Postiru
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slike su prekrasne...kao da sam tamo
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Slike su predivne. Hvala ti za morski ugođaj.
![]() ![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |