Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 11:14
strpljen, spašen.. uspjela sam i sama doći do svog linka...
hvala damama koje su mi odmah uskočile u pomoć...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 11:17
joj, anđelka, nadam se da mi je kraj daleko... smile39... a do tada, nemam pojma što će mi sve pasti na pamet smile42... ovo je totalna zaraza, mašta samoo radi, radi, radi, radi...neprestani izazovi da probam još ovo, još ovo, pa da probam spajati motive sa par salveta ili decoupagea...kao na ovom radu gdje sam po prvi puta pokušala spajanje...spojeni su motiovi sa četiri različita materijala...
a o pittoricu da ne pričam...to je izazov na kvadrat....smile187
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 11:24
baltazar, evo ja sam pobrisala svoj post, da ti se ne nagomilava jedno te ista slika....

ma kakav kraj? u 8.mj.cemo decoupagirat ciiiiijeluuuuuu skolu...hihi...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 11:28
da, što je najbolje, to je vrlo vjerojatna istina...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 11:55
predivno,jako ljepo
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 12:23
smile227 prekrasno!!!!!!!!!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 13:35
Prekrasno!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 14:12

da prekrasno i vi imate barem školu gdje to sve možete odlagati a ja trebam prostora za sve izložbene primjerke mojih neprospavanih noći.

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 14:25
nato, sad sam pregledala cijeli tvoj topic...dakle, stvarno imaš prekrasne radove!! ovo sve sa das masom je kako neko prije reče zrelo da se pakira na more Smile

i moram se vratiti na onu plavu kutiju...ne volim plavu boju, ali ta kutija mi je odlična...tako profinjeno si ju iskombinirala da sam zaboravila da je plava Wink

i još nešto...vjerujem da većina nas ima radove u klasi "ne ponovilo se" Wink
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 15:31
prekrasno ko i uvik smile95
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 15:48
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

strpljen, spašen.. uspjela sam i sama doći do svog linka...
hvala damama koje su mi odmah uskočile u pomoć...

Spajanje motiva, ideja, boja, motiv, "plocha" (ili kako se nazove postolje slike) ........ Sve je toliko PREPREPREKRASNO da ja ne umem to da izrazhim rechima bolje !!!!!!!

smile89A Natasha  ima li  negde pojashnjenje (mozhda sam propustila?) kako se pravi tako "kriva plochica" od te das mase?
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 16:13
jako lijepo
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 21:53
nato stvarno si velemajstorica boja,izabira motiva,ma svega,bas svegasmile141smile211
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 07:47
evo još jedna pločica od das mase

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 07:49

Its%20All%20Good
ANĐELKA
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 08:31
ma kad si samo stigla? nemoj mi samo reci da si nosila i na motorijadi radila.....hihihi....super je plocica...kak si dobila tak veeeeeelike i deeeeebele pukotine?
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 08:45
Zadivljena sam i mogu samo reći smile141
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 09:54
ma kakvi na motorijadu...pa da premažem kakav motor?...iako su mi nudili da im oslikam motore...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 09:57
da, zamisli si Facu da mu decoupaziras motor...na neke cvjetice...hihihihi....
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 10:30
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

ma kakvi na motorijadu...pa da premažem kakav motor?...iako su mi nudili da im oslikam motore...

Netko je spomenuo motor....hm...motorijada...Krapina?
Ops...prekrasan rad.Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.