natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
strpljen, spašen.. uspjela sam i sama doći do svog linka...
hvala damama koje su mi odmah uskočile u pomoć... ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
joj, anđelka, nadam se da mi je kraj daleko...
![]() ![]() a o pittoricu da ne pričam...to je izazov na kvadrat.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
baltazar, evo ja sam pobrisala svoj post, da ti se ne nagomilava jedno te ista slika....
ma kakav kraj? u 8.mj.cemo decoupagirat ciiiiijeluuuuuu skolu...hihi... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
da, što je najbolje, to je vrlo vjerojatna istina...
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,jako ljepo
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
da prekrasno i vi imate barem školu gdje to sve možete odlagati a ja trebam prostora za sve izložbene primjerke mojih neprospavanih noći. |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
nato, sad sam pregledala cijeli tvoj topic...dakle, stvarno imaš prekrasne radove!! ovo sve sa das masom je kako neko prije reče zrelo da se pakira na more
![]() i moram se vratiti na onu plavu kutiju...ne volim plavu boju, ali ta kutija mi je odlična...tako profinjeno si ju iskombinirala da sam zaboravila da je plava
![]() i još nešto...vjerujem da većina nas ima radove u klasi "ne ponovilo se"
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno ko i uvik
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Spajanje motiva, ideja, boja, motiv, "plocha" (ili kako se nazove postolje slike) ........ Sve je toliko PREPREPREKRASNO da ja ne umem to da izrazhim rechima bolje !!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato stvarno si velemajstorica boja,izabira motiva,ma svega,bas svega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo još jedna pločica od das mase
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ma kad si samo stigla? nemoj mi samo reci da si nosila i na motorijadi radila.....hihihi....super je plocica...kak si dobila tak veeeeeelike i deeeeebele pukotine?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Zadivljena sam i mogu samo reći
![]() |
|
![]() |
|
ma kakvi na motorijadu...pa da premažem kakav motor?...iako su mi nudili da im oslikam motore...
|
|
|
|
![]() |
|
da, zamisli si Facu da mu decoupaziras motor...na neke cvjetice...hihihihi....
|
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Netko je spomenuo motor....hm...motorijada...Krapina?
Ops...prekrasan rad.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |