omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
ima ih još oko 50 slikanih ali mislim da nema smisla stavljati ih sve tu.....skoro pa sve su prosljeđene dalje....da krase druge boroke i jelke....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bravo za kuglice, prekrasne su! (zar uopće kuglice mogu biti ružne?)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasne su ti kuglice
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Super kuglice
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasne kuglice
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kakav prekrasan zbor kuglica... blago jelkama koje ce krasiti
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
hvala svima na pohvalama..evo samo još samo par njih i za ovu godinu smo završili s njima,,, s nove godine idemo po sniženjima kupovat salvete i kuglice za dogodine!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
jako lijepo!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Radovi su ti divni !Blago onima koji su te krasne kuglice dobili!
|
|
![]() |
|
u spremi ih 500 čeka za ovogodišnji božić....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
500 komada? da nisi malo pretjerala. možeš ih odmah početi raditi ako misliš završiti do Božića. tanjuri su odlični, drugi mi je zanimljiviji jer sam onu salvetu s prvog i ja koristila... |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kako sam propustila šalicu Karmen............a kuglice sve maštovite i baš mi je dobra ideja s isprintanom djecom.....odlično anastazija
|
|
![]() |
|
a eto0 ispalo ih je 500..malo kupovala ja, malo tata i na kraju 500 kn a iskreno nisam to sve platila ni 100 kn tako da mi nije ni žao toliko,,a imam več neke nerudžbe tako da če se od tih 500 dosta potrošiti..
Karmen i meni se ideja svidila i probala sam i ije loše ispalo, iako bi to bilo bolje na kvalitetnijem printeru i papiru,,,a li znamo za ubuduće... tako da svi imaju svoje vlastite kuglice.... |
|
![]() |
|
krasni tanjuri, ipak meni je za trunčicu prevagnuo onaj drugi
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Radovi su predivni....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |