Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 24> |
Korisnik | |
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...stvarno lijepi radovi...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
leptirva vila ostavila me bez teksta
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
nemam riječi...prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Dakle ovo je pre..pre...savršeno
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivni privjesci ,ostavljaju bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala drage cure!
![]() privjesak "Snježna kraljica"
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivan je!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
snježna kraljica
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ova snjezna kraljica ti je fantasticna,ma bez rijeci sam sta je lijepa
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
snježna kraljica je fantastična!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Drage moje! Evo, poslije dužeg vremena mog "nestajanja " s foruma, opet sam ovdje i jako se veselim što opet imam malo vremena za svoje omiljene hobije i druženje s vama!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jeeeeee! Monna se vratila! Preslatke naušnice, tako lijepo iskombinirane sa ovim ringićima i sitnim beadsima...
![]() |
|
![]() |
|
Krasno Monna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Anđelka Hvala!
![]() Naušnice "Bubamara", polymer glina, dužina bez udica 4,5 cm.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna se vratila! nausnice su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Rose!
![]() Ovo je prvi od privjesaka iz buduće zbirke Rainforest Flower:
![]() ![]() - dužina mu je 10,5 cm
|
|
![]() |
|
šumski privjesak je predivan
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga mona bilo je i vrijeme da se vratiš........u velikom stilu..
prekrasne naušnice,jako su mi slatke one s bubamarom
![]() a privjesak je
![]() |
|
![]() |
|
bubamare krasne, ali ove druge ......
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |