Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 23>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 21:30
wow Smile gledala sam unatrag par strana i oduševljena sam Clap
stvarno ti sve ide od ruke Otok Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 18:29
Nakon dame, malo voća

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 22:12
Otok ma ja više nemam riječi za ove tvoje radove, kako dobiješ ove tonove, preljeve iz svjetlijeg u tamnije, pa ovo što nije glatko (neznam se stručno izraziti). Gledala sam opet iz početka tvoje teme, oni morski konjići su fantastični i kovač, gledala sam i one linkove šablona što si stavila, ima jako interesantnih nacrta Clap 
život je more
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 12:55
predivno grožđe mi se fulll sviđa
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:35
Evo da odgovorim na pitanja
- Boje za staklo mogu se međusobno miješati pa se tako dobiju razni tonovi.
  Postoji i bezbojna tekućina za razrijeđivanje kojom se dobije još veća   prozirnost boje
- ovo gdje je hrapavo najprije sam na staklo stavila frosty, on daje hrapavost, pa sam onda bojala preko toga.
- sve boje za staklo su prozirne osim crne i bijele, one su neprozirne, pa se i time postigne zgodan efekt

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:42
Evo jedna "blagdanska" slika

Bila mi je nekako blijeda, pa sam onda ispod stakla stavila zlatni papir i sada izgleda ovako

I malo detalja

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:53
Super, baš originalno Clap, e i hvala ne odgovorima, možda jednom probam i ja...Wink
život je more
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 22:30

predivno

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 10:38
Ovakvih malih sličica sa cvijećem bilo je jako puno, sve sam podijelila, ostale su samo ove

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 17:52
ovo plavo je predivnooooooooooooooooo
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 18:49
Evo i mene konačno u tvoj kutak. Mislila sam da si stručnjak samo u vrtu, ali briljiraš ti i ovdje. Preljepi radovi! 
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 20:32
stvarno prekrasne slike!!!mala plava je mraksmile94.božićna predobra.super je sa papirom ispod.baš mi se sviđa,kao i sve ostalo.i nemoj biti skromna.nije sve u šablonama i bojama.treba to i napraviti,a u tvojim radovima se vidi da u njih unosiš dušu i zato su to prava umjetnička djela.svaka častsmile120
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:15
Otok, ja se stvarno divim ovim radovima koje si nam tu pokazala. Pošto ja imama 2 lijeve za takve stvari, mogu samo sanjat o tome.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 15:36

Love%20You ...jednostavno preeeeekrasno....sveee...a zvončići su preodlični i u jednoj i u drugoj verziji...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:44
Helo Otok,znam tvoj vrt no nisam znala za ovo.Slučajno švrljami gle...meni se sviđa!Tvoji motivi su iz šablona ili iz tvoje mašte?Boje su prekrasne,meni se posebno sviđaju morski i cvjetni motivi.Napisala si negdje da kad đođeš u 50-te imaš vremena za sebe.Ja se za sad samo divim radovima i veselim se kad vidim što se sve može raditi...ali vremena ne nalazim još.Bum sad češće bacila oko,uz vrt i na tvoj hobi!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 08:20
Jurica, ne znam ti ja baš crtati pa su radovi uglavnom po šablonama. Pokušavam nešto i sama, zvončiće i grožđe sam sama crtala.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 08:27
Možda mi je negdje promaknulo: ali znam kako radiš i s čim. To sam pročitala, ali premažeš li onda sve nečim ili su to izvorne boje za staklo,koje kad se osuše ostaju takve?
Naime, sad kad imam u rukama tvoj rad, meni kao laiku izgleda: pečeno, znaš kako keramičari rade.
Stvarno je izvanredno!I još kažeš da ne znaš crtati!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 08:42
Baka, to su boje za staklo i da zapečeno je u pećnici (normalni ljudi koriste pećnicu za kolače, a ja za sličice) LOL
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 10:47
Otok, odlično  si napravila slike! Svaka je posebna !  smile93
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 11:46
prekrasne slike!!!!!!!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.