Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 63>
Korisnik
Poruka
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 18:36
Ah, koliko divnih radova. Moram ih dobro proanalizirati.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilana View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 19:40
 Jani, prvo sve cestitke za tvoje predivne radove.
Mozel mi reci gde si nabavila sablonu sa kineskim motivom na crvenoj kutiji?
pozdrav
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 19:45
Bravo Jani ,zaista plodno ljeto, a petrolejka predivna,sjetila sam se svog djetinjstva , jer sam iz doba kada su petrolejke u mojem selu još bile u upotrebi, da bar sada imam jednu
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 19:51
Hvala cure na lijepim riječima!
Lilana - mislim da sam šablonu kupila u Chemacu u Zagrebu, to je ona na plavom silikonu i super je za raditi....
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 21:28
smile227smile227ne znam šta bi izdvojila kao najbolje,sve mi se sviđa,krasno si sve napravila ,baš si maštovita...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 08:08
Gajbica je gotova - još samo nedostaje "kućna srećica" koju još moram kupiti.....

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 19:26
preslatkosmile170
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 20:29
Sve čestitke, maštovito, uredno i prelijepo ukomponirano.
Na vrh
jelsin View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelsin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 09:38
Konačno sam ulovila vremena i pregledala tvoje radove. Jani, sve je prekrasno. Škrinjice su mi mrak. Gajbica za teglice je odlična, super ideja.  A kako ti dobro ide na staklu! Ja slabo radim na staklu jer mi nikada ne ispadne super kao na drvu, ali ovako lijepi radovi me potiću da opet probam.
smile141
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 09:48
Hvala vam drage moje! Ovako lijepi komentari su mi vjetar u leđa za daljnji rad.....Heart, a radi se punom parom samo ne stignem stavljati slike....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 15:02

Sada vidim da je prošlo već mjesec dana da se nisam javljala..... ali jednostavno ne stižem na sve....a i komp mi je opet štekao (stisle ga godinice!!).

Evo samo malo mojih novijih radova:

Na pločicama nedostaju vrpce za objesiti, to još nisam stigla....
Na vrh
pero71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pero71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 17:18
haj...i ja sam nova hahahaha iako vec godinama švrljam po ovom forumu i uzivam u vašim radovima...ponešto sam i ja napravila pa kad sliknem pokazat cu vam svoje početničke radove..koji su daleko još od vaših profesionalnih...zbog kojih sam se i zaljubila u svijet decupage
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 18:15
Hvala ti što si svratila i u moju galeriju!  Ja sam još jaaakooo daleko od profesionalca, ali trudim se i učim.....no čovjek uči dok je živ, zar ne....Wink
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 20:56
Jani radovi su prekrasni a ti si postala prava umjetnica
Na vrh
pero71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pero71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 21:38
da svakako jani da učimo dok smo živi...a ovo je tako lijepi način da nađeš neki svoj svijet...vidim ti radiš sa različitim materijalima...ja pokušavam sa decupage papirom ali mi to nije tako lijepo kao sa salvetama,salvete su nježnije
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 08:22
Lijepo, lijepo. Daj se malo aktiviraj, već je postalo dosadno na forumu. Nigdje, nikoga.
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 22:20
draga moja,stvarno je sve prelijepo...oborila me s nogu gajbica za kucnu srecu,...odlicno.....svaka cast.....smile169
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 10:20

Radim punom parom i jednostavno ne stižem stavljati slike. Gotova mi je samo ova slika-počica a nadam se da ću večeras moći staviti slike još nekoliko pločica s božićnim motivima....

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2011 u 15:25
Lijepe pločice. Kako si napravila onaj 3d s papučicama?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2011 u 17:55
Mima - ljetos sam otkrila Volumix u Lumosu. Oduševio me.... Cura koja tamo radi mi je sve objasnila i već sam par radova napravila s njim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.