Stefanotis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I dosta svjetlosti, i orošavanje i maženje i paženje, ali ništa!
Danas je moj stefanotis s požutjelim listovima završio u smeću i ta biljka više neće u moju kuću.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ma nisi valjda?! A da nije bio na toplom? Nije tako zahtevan samo mu treba pronaci mesto.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() cvetamo. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
I mirisete...
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
ako netko zna gdje se moze nabaviti ovaj cvjetic, molim vas da nam javi tu na forum.... zaljubljujem se ¦ ¦ ¦ ¦
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Joj, ovo je predivna biljka, vidjela sam je u pevecu, ali pošto sam bila na "vi" sa novcima, na kraju sam se ipak odlučila kupiti benjđamina, i sad mi je tak žao. Ma moram ja njega kupiti prvom prilikom. On je jako sličan voštanom cvijetu, samo što ima drugačije cvjetiće.
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Marti-u pevecu, kao što sam napisala u prošloj poruci. Bile su male, ali u cvatu, nekih 50-tak kunića.
|
|
|
|
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Tanja hvala na informaciji :)
moram se zaletit u Pevec... :D nekako sam pocela izbjegavat te ducane jer se uvijek vratim s necim doma... previse trosim na biljke a osim toga nemam ih niti gdje staviti... :))))
tehnika koja pali je da odmah uhvatim prodavac koji ce me odvesti do konkretne biljke... :))))
|
|
![]() |
|
Marti znam kako ti je, iskreno više se ne mogu okrenuti od svojih biljaka, da ne govorim o adamu zbog kojeg si nemrem niti prozor otvoriti. Ali nema veze, obožavam sve zeleno što raste.
|
|
|
|
![]() |
|
:))) kad sam bila u malom stanu obicno smo se salili kako ne mogu doma jer me podstanari ne puste... nema mjesta... sad imam veci stan i vise mjesta za nove biljke :)) ne stignem do Peveca nikako... danas ce mozda doci u Bauhaus, a ja idem na more... nadam se da ce ga biti iduci tjedan :))
|
|
![]() |
|
Upomoc!!!! malo sam se pozabavila s nazivom koji sam dobila u Bauhausu i otkrila da su mi skoro prodal krivu biljku... pod nazivom jasminum polyanthum... zna li netko kakva je razlika u njima... cine mi se jako slicni... mene zanima nesto sta cijelu godinu cvate i ako jos i mirisi :))))))))
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Pozdrav,molila bi savjet.Moj Stephanotis nije cvjetao već 2-3 godine.Primjetila sam da s gornje strane listovi imaju sivkaste točkice.Stoji na sunčanom prozoru ali nije na direktnom suncu.Koje tekuće hranjivo je najbolje i koliko često ga treba prehranjivati?Unaprijed hvala
![]() |
|
![]() |
|
Kupljen :)))) super se uklopio u stan :))) jos da mu sad cvijetovi potraju... predivno miriše :)))
|
|
![]() |
|
Cvijetovi otpadaju :((( koliko inace traju??? bas sam se veselila a sad je vec bez cvijeta.... :((( |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Vidim da nitko nije pisao da li je uspjelo sazriti sjeme?
Koliko se sjecam Nina i Mimar su imale plodove. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i ja ga kupila u MBM-u na akciji 15,00kn. Sve sam pročitala od prve strane do zadnje i nadam se da će mu, uz sve što me čeka ipak biti lijepo u mom stanu. Jedino me brine centralno... Moram mu naći malo hladnije mjesto. Sada ću ga još malo držati na balkonu i pratiti prognozu..
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna je to biljka, no kako sam već napisala, ja nisma imala sreće s njom, nadam se da ćeš ti imati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Fuksija, prvi put je plod dozrio, ali je bio prazan, bez sjemenki, ove godine imam dva, vjerojatno ce brzo sazreti jer su vec vise od 8 mjeseci stari, pa cu javiti.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Pre unosenja u kucu, raspletena, zapletena, presadjena. Plod jos uvek zri, mislim da je star negde oko 19 meseci, ovako je izgledao na dan unosenja, danas je zuckastiji i malo smezuraniji. Videcemo hoce li biti neceg u njemu.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Mimar kako je raskošan tvoj stefanotis, a još ima i sjemenke
![]() Evo slikice u vrijeme cvatnje...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |