Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 40> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja ksenija, baš sam se danas riješila tih vreće, bio je u njima pjesak za betonažu - ide u morsku vikendicu sutra nešto tamo betoniramo.
Sad mi je oslobođen još jedan dio vrta pod zidom doduše u hladovini, ali vidim da ima dosta biljaka koje podnose hlad, pa se isto veselim.
Dovršila sa čišćenje ciglenog zida, te sipod njega (tu je veći dio dana hlad) posadila vodeniku, iako sam ih i posijala, ali ne mogu to dočekati.
![]() Vodenika me zapalila i kad sam je vidjela morala sam je imati.
![]() Crijepove sam malo očistila i namjeravam s njima ograditi još jedan vrtić.
Tako će od silnog građevinskog materijala, cigli, dasaka za šalovanje, siporeksa, cjevi sve biti maknuto ili pretvoreno u ograde za vrtić, te će konačno dvorište postati cvjetnjak. Ima tu još puno posla, ali za sada će biti ok.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaki dan nešto novo i fenomenalno.... Super napreduješ Triša!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nešto mi nije jasno, cijelo vrijeme pričamo o Trišinom cvjetnjaku a sve latice na broju, nigdje niti jedne zakopane kosti, nigdje niti jednog polomljenog cvijeta - stvarno dobro odgojen psić!
![]() Koliko sam shvatila niti jedna od tvoje tri kosilice nije u radnoj formi, pa si sad odlučila da ti neće niti trebati - neće one tebe zezati, ti ćeš lijepo na svaku stopicu zemljice posaditi cvijetić, a ako treba stavit ćeš nešto i u viseće konstrukcije
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Silve K sve napreduje, kuvertice se spremaju za kontinent, a nešto i za more, a Franjice, imaš ti pravo, sve vrtić do vrtića, stazica i kosilice mogu baciti, ionako imam što raditi rukama jer je trava u cvjetnjacima pošašavila, ali najveći je problem što ne znam što je trava,a što cvijeće, pa će sve morati još malo čekati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, baš se kod tebe vidi sve lijepo... korak po korak...
Cigleni zid mi je predivan, a i vodenika "Nova Gvineja" (ako se ne varam) je ![]() A one najobičnije sam uspjela sa otkinutim grančicama zakorijeniti i do jeseni su se sve toliko sjedinile da se nije vidjela razlika!!! ![]() |
|
![]() |
|
Baš si me razveselila ovom informacijom ,jer je odabir bio slučajan, a mislim sutra skočiti po crvenu i bijelu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jučer ujutro, prije odlaska u vikendicu napravila sam od crijepova dva prilično velika vrtića, no koji su u potpunoj hladovini, pa moram još jednom dobro proučiti vaše savjete što saditi u hladu.
![]() Mali pak ciglasti vrtić je od pred neki dan, nisam ga bila uslikala i u njemu su Silekine "roza trubice".
![]() Kad su završeni svi kameni radovi ostala su četri velika kamena koja sam samo onako stavila, pa su mi oblikovali zgodan nepravilan vrtić, u koji sam posadila ružu penjačicu, koju sam kupila nedavno, a bila je u tegli.
Moram joj samo napraviti konstrukciju za penjanje.
![]() Imam u planu još jedan vrtić za Silvekine noćne frajle, ako ulovim sutra da ne bude kiše posijem još i to.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Triša, ja stvarno više neznam kako da te hvalim, jer stvarno svaki dan sve je ljepše i ljepše...Ideje su ti fenomenalne...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša- genije!!!
a što se tiče vodenika, ja sam ih imala prošle godine na terasi, i bile su prekrasne, cvale su cijelo ljeto cvijet do cvijeta.Mislim da imam i sliku pa ću pokušati naći i staviti!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Ova veličina je OK?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
e tako,Proljeće
![]() ![]() Triša,ja sam ko i SilveK,već mi je blesavo te hvaliti(bojim se da se ne ubraziš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima, samo me vi hvalite, onda se ja hvalim svojim ukućanima, mm, prijateljicama kako me vi hvalite i tako mi dani prolaze u hvaljenju- uh što sam se uobrazila.
Proljeće vodenike su super, baš sam danas u Metrou naletila po 3 kn, pa sam ih uzela.
Konačno su ti slike super veličine, a vodenike su bile prelijepe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Triša, "loše" djeluješ na mene. čim vidim tvoje nove vrtiće dobijem želju i ja nešto napraviti.
|
|
![]() |
|
I ja sam bila presretna, budući da je to bilo prvo ljeto, gdje sam se ja osobno pozabavila cvijećem.Eh, sada jedva čekam da opet kupim i vodenike i lobelije i verbene i milion bels i svašta još.Tek ćeš vidjeti kako će mi biti lijepa terasa!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kamenjare i "crijepne posudice" neću niti komentirati, samo smišljam kako ću ih kopirati ali me nešto drugo oduševljava MOZAIK STAZICE. ma fenomenalne su, još kad do kraja prilegnu pa nikne koja travčica -
![]() Sva sreća da sam postala sebična, inače bi poslušala SilveK i na travnjaku napravila Trishin mozaik i posadila pored cvijeće (onda mogu iz dnevne sobe kroz prozor gledati tu ljepotu). Ma ne, ipak je bolje upaliti komp i diviti se originalnim Trishinim djelima. Najpametnije je da kupim laptop, pa da ležeći u ležaljki na travnjaku gledam vaše cvijeće....
![]() |
|
![]() |
|
Danas se baš nisam ubila od posla, ustvari sam cjeli dan ispred kompa, manje više. No ipak još jedan građevinski materijal sam iskoristila za cvjetnjak i posijala noćne frajle .
![]() Naravno da sam i kupila nešto novih biljčica - kad su bile po 3 kune i prvi puta ću se upustiti sa petunijama ili su to surfinije - ne bih znala reći.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
I opet nove fenomenalna idela... Ovo bude mirisna cigla dok noćna frajla procvate...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma mene zbunjuje odakle Triši toliki građevinski materijal
![]() |
|
![]() |
|
Triša za petunije ili surfinije ne brini.Meni su prošlo ljeto bile na terasi gdje je sunce nesnošljivo i sve su stojećki podnijele.Samo ih svako večer moraš zaliti , kao i redovito prehranjivati i to je to!!!Budu ti vratile prekrasnim cvjetovima!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |