Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 140>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:13
najprije da čestitam na stotoj stranici preljepog druženja....smile141
banana ti je veličanstvena i još sa ovim malim bananicama smile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:28
Katek, čestitke na 100-oj stranici Clap
oduševila sam se ovom tvojom bananom, ali mislim da je ona uvelike odraz njege i ljubavi koju prima od tebe Smile
a kad je berba banana? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:10
Drage moje, zahvaljujem na potpori i strpljenju kojim zajedno samnom pratite cvijetanje banane. I za mene je cvatnja banane novost i iznenađenje i raduje me da to mogu podijeliti sa vama, zato jedna velika smile78 svima.
No sinoć sam vam htjela pokazati štetu koju je napravilo nevrijeme, ali me zezao internet pa sam odustala...
stala sam kod ščira koji je ostao bez glave... ovi nisu ostali bez glave, nego su "samo" dobili po repu, odnosno listovima
poslije%20nevremena

poslije%20nevremena
 kao i prkosi
poslije%20nevremena

poslije%20nevremena
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:14
Žuta begonija je jedva procvala, prvi cvjetić otvorila
begonija%20poslije%20nevremena
nastradao je cvijet, ali listovi su desetkovani
poslije%20nevremena
žutu hostu so pojeli puževi, a ova im valjda nije bila fina, no sada ju je tuča "spiškala"
poslije%20nevremena

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:21
Ovako je izgledao moj balkon 01.08.
Picture%201005
 a ovako poslije nevremena, na pelargonijama gotovo nema cvijeta i sve je zarotirano "ulijevo" Wink, a koliko je ustvari polomljenih, napuklih ili oštečenih grana vidjeti će se slijedećih dana...
Picture%201057
 a ovo je prva- rana berba grožđa
obrano%20grožđe
uglavnom zemlja je bila puna bobica grožđa, a i šljive su bile otrešene, no na sreću bistrice su bile zrele, taman za berbu, pa su završile što za rakiju što u pekmezu...

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:27
Navratila sam da vidim koja je dalija procvjetalaWink

A banana me oduševila, pa ti imaš prave eko banane smile39smilie_girl_107.gif
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:41
Šmrcko procvala je tvoja lila dalija, ali ju nisam uspjela uslikati prije nevremena, sad opet moram malo počekati cvijet Wink. Ha, ha, bile bi to prave eko banane kada bi uspjele dozoriti.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:51
šteta za nevrijeme, ali ne tuguj, cvijeće će se oporaviti!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 17:34
uf! baš je bilo štete! kod mene je neki dan padala tuča, ali nije napravila veliku štetu.
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 20:42
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 20:56
Baš mi je žao što ti je navrijeme uništilo cvijeće,ali ona će se oporaviti,vidjet ćeš za par dana da će ponovo biti lijepo,bravo za bananuClap
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 23:46

Žao mi je zbog nevrmena ,ali tvoje zlatne ruke sve če to pozlatiti smile92

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 05:58
Čestitam ti na 100 predivnih stranicasmile75Banana ti je za svu pohvalu,a kad sam vidila da ti je nevrime desetkovalo cviće došlo mi da plačem,ali znam da će se oporaviti jer češ mu ti pomoći,a takvo vrime ne ponovilo se!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:55
i ja sinoc nisam imala net...al to i nije bitno,vise me brine kad vidim slike posle nevremena
jutros slusam na tv da nemamo vise protivgradnih raketa,strasno...nemaju para,nevidjeno...i sad vrem.prognozu cu slusati sa strepnjom.

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 09:40
I ja sam jedne godine imala sličnu situaciju (nevrijeme, led, vjetar), ali sve se brzo oporavilo...baš mi je žao, uložila si vrijeme, trud, novac, a onda ovo...Svi spominju bananu, i ja sam ju već prije primjetila (a kako i ne bih). Gdje si nabavila, koliko dugo joj je trebalo da naraste?
Nadam se da je banana dobro kao i tvoja-moja Rea. Pusa!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 11:36
Ajme, doista za sjesti pa za plakati. Iako će se sve to polako oporaviti, bar se treba nadati, bome ti je dobro stuklo.
A priča o banani je super. Pogotovo za nekog kao ja koja o njoj nema pojma. I slike kod susjede su lijepe. Onaj niz žutog, pa prozori....

Bananu nisi slikala pa se i ja nadam da je  prošla bez vidljivih ozljeda!
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 13:29
Jel ti to onu malecku hosticu pojeo puž, što si meni slala? Kod mene još postoji, ima doduše dvije rozetice al ako hoćeš jednu ti pošaljem. Vidiš kak je dobro dijeliti biljke  WinkSmile.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 13:48
Baš šteta!
Pa kud baš na stotu stranicu slike oštećenih biljaka.
Nadam se da će se do 101. stranice već oporaviti
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 15:39
propustila sam 100-tu stranicu, ali ne i ovu, pa ti draga Katek čestitam na jubileju uz želju za što manje vremenskih nepogoda!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 17:25
Drage moje cure i dečki, hvala na podršci. Znam ja da će se cvijeće oporaviti i nisam odmah niti stavljala slike, jer dok je bilo nevrijeme nisam imala vremena misliti na cvijeće i slikati, nego smo po kući skupljali vodu... uostalom ako se sječate ja sam odmah rekla šteta na cvijeću će se vidjeti za par dana.
Gio kod nas su ispaljivali rakete, bila sam na dvorištu i čula sam, a da nisu bilo bi sigurno još gore.
 Dado ja sam bananu prije desetak godina kupila kao malu lončanicu, misleći da je mala - sobna. Prvo se je mučila u tegli, po ljetu narasla, zimi propadala, a jedne zime mi je skroz propala, da bi na proljeće potjerala iz korijena. Ali svaku zimu je bilo mućenje jer  joj u kući prevruće, u podrumu nema svjetla... kada mi je dojadilo tako mućiti i sebe i biljku posadila sam ju u vrt i već iste godine je narasla skoro 2 m, a stablo debljine podlaktice. Onda sam ju u jesen izvadila iz zemlje i posadila u bubanj od veš mašine, tako je prezimila u podrumu i na proljeće je išla zajedno sa bubnjem u zemlju. I da ne duljim, dolaskom na CIF sam vidjela da bi mogla uz zaštitu prezimiti, da ju ne moramo svake godine vaditi iz zemlje, pa smo prošloga proljeća ju izvadili iz bubnja i posadili direkt u zemlju. Po zimi je dobila zaštitu, nije se smrzla i evo nedavno krenula sa cvatnjom. smile42 uh roman sam napisala.
Bako, cvijet banane je prošao neoštečeno, a listovi su "rasperjani" ima slika na prethodnoj stranici.
Horti, je one malecke hoste su napali puževi, pa su im listovi heklani, kak veli R. Sara Wink, no nisu ih pojeli sasvim, a kada sam primjetila da ih jedu počela sam svaki dan zalijevati sa socom od kave i prestali su, tako da nema brige, nisu skroz pojeđene.
Otok, vidiš kako se potrefilo 100-ta stranica i nevrijeme... neće se baš tako brzo oporaviti cvijeće, ali hoće, mora...
Sarić, hvala na želji za što manje vremenskih nepogoda, a ja bih tu želju proslijedila na sve nas forumaše i šire, da priroda bude milostiva prema nama, kada mi nismo bili milostivi prema majčici zemlji.
I za kraj slika Šmrckove/moje dalije
Picture%201059
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.