Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 134> |
Korisnik | |
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glikice puno ti hvala na komlimentu
volim kaktuse i trudim se oko njih ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni kaktusi Lantana!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
lantana ovo su prekrasni kaktusi
svaka čast ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
konačno da i ja nešto pokažem, puni su pupova, samo im sad treba sunca
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
rebutia marsoneri |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
koji je ovo gore? turbinicarpus polaski |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Vir |
|
![]() |
|
glikica predivni su,
klimatis i tvoji su super, miss M odlično, kamenjar skoro sam ostala bez teksta, koja ljepota ![]() |
|
![]() |
|
Jack ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2013 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 10 |
Pozdrav svima, prekrasni cvjetici. Uzivancija za pogledat.
Moji su jos u pupoljcima, ali bit ce nesto ![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno, prekrasno......svi odreda !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Jack ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2013 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 10 |
Stvarno su predivni. Vrt s ovako velikim i lijepim kaktusima, san snova. Kamenjar, kako zimi s njima?
|
|
![]() |
|
kamenjar još sam jednom ostala bez teksta,
![]() kada bi bar moji bili takvi, koja je tvoja tajna? |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
ivany i tvoji su krasni,nema veze što ide cvijet po cvijet
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni svi kaktusi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ajme meni koliko ovdje ljepote a moji prčvrlici tek se spremaju ali uživam jer ovo je moj uspjeh prva godina prezimili i razvijaju cvjetiće
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |