Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 140> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žao mi je, ali ajde, svaka čast ako su ispaljivali rakete spasili su ti mnogi cvijet i list!
Bit će za desetak dana puno mladih, zdarvih listova i cvijeća.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kate, drago mi je kad vidim da ima dosta muževa koji svoje ženice obraduju cvetekima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kod nas je tako vruče i sparina da dišemo na škrge
![]() Muž ti je super ,a i moj što se toga tiče
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako me nije dugo bilo (tjedan dana) imala sam puno toga kod tebe za pročitati! Tvoje dvorište je prepuno cvijeća i svašta se u njemu može naći! Šteta što je tvoj kraj zadesila tuča..svakom se cvjetoljupcu kida srce kad vidi kako njegovo cvijeće izgleda!
No, glavu gore i u nove radne pobjede!
Vidim da se već TM pobrinuo da ti malo uljepša dan novom lijepom begonijom!
![]() Vjerujem da ćeš već za par dana imati ljepše slikice cvijeća iz tvog dvorišta!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bravo za tvoga muža, lijep ti je cvijet kupio!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Kate krasan pokoln, a kaj se tiče kiše i nevremena i kod mene je bilo. tuča me na sreću opet zaobišla
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Begonija poklon je prekrasna,ali puno toga govori i sve pohvale za tvog muža
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zaista krasan način da te utješi za sve štete! Čudno je ovo ljeto na kontinetu, više je nalik jeseni, meni, budući sam stigla iz Dalmacije posebno!
Na tv-u nas bombardiraju informacijama, sve je to radi globalnog zatopljenja, pa odmah zatim spominju i moguće malo ledeno doba
![]() Što god da je nadam se da ćemo se mi a i naše biljčice na vrijeme prilagoditi
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pravi ti je mm, baš zna kako da te razveseli.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kato gdje si zlato ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasna begonija
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Izgleda da u zadnje vrijeme više stavljam slike od kiše i nevremena nego od cvijeća, nažalost, no hvala svima na pohvali, ovaj puta za MM
![]() Izreka "grom iz vedrog neba" je sinonim za nešto iznenadno, ali kod nas je danas bilo (relativno) vedro kada je počelo grmiti, a ubrzo i prve kapi kiše, a onda pljusak. Kada sam izišla iz kuće, vani potop, pogotovo oko kineskog šaša
iz žlijeba šiklja, a kanalizacija ne može pokupiti vodu, za prolazak stazom trebaju čizme ili bos
dvorište pod vodom
|
|
![]() |
|
pogled prema mom dvorištu pod pljuskom
![]() već slijedeče minute probija se sunce i obasjava dio travnjaka ( vide se sjene
![]() a slijedeće minute ovako, kiša još pada ali više nije pljusak , sa krova curi kao iz crijeva, a travnjak obasjan suncem
![]() a pola sata poslije sunce je sjalo kao da kiše i pljuska nije niti bilo...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene je jutros padalo,srecom sitna kisa,a poslje se razvedrilo.Dobro je da nije bilo vece stete.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Trava je zalivena, cvijeće osvježeno, a ja sam vidjela jedan od najljepših pogleda na tvoje dvorište! Ili mi je promaklo ili nisi slikala, ali ovako ga vidim kao mali park!
|
|
![]() |
|
Gio i kod nas je noćas padala sitna kišica, ono par kapi, ali ovo poslijepodne je bilo preobilno, a s obzirom da je to več 3. put u 10 dana , zemlja više ne može upiti. No ovaj put je bilo bez nekog večeg vjetra.
Hoya, šta da kažem, osim da u posljednje vrijeme ne moram vući kante, samo zalijem na prozoru i začas sam gotova. Imaš pravo iz te pozicije stvarno nisam nikada slikala, neznam zašto, ma u stvari znam, jer uvijek slikam ciljano neki cvijet, a onda mi je to daleko... sada sam bila skoro kod svekrvine kuće, a ustvari lovila sam sunce koje se naglo probilo ...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta god stavila pa vidi kako je prelijepo svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Vidim da ti je zadnja kiša od vrta napravila "Veneciju". Nadam se da će se zaliječiti štete od tog nevremena.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja baš volim kišu, naravno pod uvjetom da se ne pretvori u elementarnu nepogodu
![]() A ovaj "kišni" snimak je baš za izložbu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |