Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 140>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 17:34
Žao mi je, ali ajde, svaka čast ako su ispaljivali rakete spasili su ti mnogi cvijet i list!
Bit će za desetak dana puno mladih, zdarvih listova i cvijeća.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 20:23
Eh, da, danas smo opet imali jaki pljusak a onda i tuču sa kišom u drugom naletu, a kako smo prošli vidjeti ćemo sutra...Cry, baš nas hoće zadnje vrijeme...
Između dvije kiše MM otišao u trgovinu i rezultat šopinga je
Picture%201063
 begonija elatior
Picture%201060
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 20:28
Kate, drago mi je kad vidim da ima dosta muževa koji svoje ženice obraduju cvetekima Big%20smile, prekrasan poklončić Approve! Nadam se ipak da tuča nije napravila puno štete, držim fige Thumbs%20Up !
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 21:26
Kod nas je tako vruče i sparina da dišemo na škrge smile68
Muž ti je super ,a i moj što se toga tiče smile141al mu sada moram reči što da mi kupi da nebi promašio smile96
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 21:34
Kako me nije dugo bilo (tjedan dana) imala sam puno toga kod tebe za pročitati! Tvoje dvorište je prepuno cvijeća i svašta se u njemu može naći! Šteta što je tvoj kraj zadesila tuča..svakom se cvjetoljupcu kida srce kad vidi kako njegovo cvijeće izgleda!
No, glavu gore i u nove radne pobjede!
Vidim da se već TM pobrinuo da ti malo uljepša dan novom lijepom begonijom!Embarrassed
Vjerujem da ćeš već za par dana imati ljepše slikice cvijeća iz tvog dvorišta!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 22:35
bravo za tvoga muža, lijep ti je cvijet kupio!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 06:49
Kate krasan pokoln, a kaj se tiče kiše i nevremena i kod mene je bilo. tuča me na sreću opet zaobišla
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 06:57
Begonija poklon je prekrasna,ali puno toga govori i sve pohvale za tvog mužasmile55
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 10:14
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Eh, da, danas smo opet imali jaki pljusak a onda i tuču sa kišom u drugom naletu, a kako smo prošli vidjeti ćemo sutra...Cry, baš nas hoće zadnje vrijeme...
Između dvije kiše MM otišao u trgovinu i rezultat šopinga je
begonija elatior
Picture%201060
Zaista krasan način da te utješi za sve štete! Čudno je ovo ljeto na kontinetu, više je nalik jeseni, meni, budući sam stigla iz Dalmacije posebno!
Na tv-u nas bombardiraju informacijama, sve je to radi globalnog zatopljenja, pa odmah zatim spominju i moguće malo ledeno doba Confused
Što god da je nadam se da ćemo se mi a i naše biljčice na vrijeme prilagoditi Disapprove
Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 11:09
Pravi ti je mm, baš zna kako da te razveseli.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:26
Kato gdje si zlato ?Hug
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:31
prekrasna begonija Clap nadam se da te bar malo utješila
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 20:50
Izgleda da u zadnje vrijeme više stavljam slike od kiše i nevremena nego od cvijeća, nažalost, no hvala svima na pohvali, ovaj puta za MM Wink. I danas umjesto slika cvijeća opet ću sa vama podijeliti slike kiše/pljuska.
Izreka "grom iz vedrog neba" je sinonim za nešto iznenadno, ali kod nas je danas bilo (relativno) vedro kada je počelo grmiti, a ubrzo i prve kapi kiše, a onda pljusak. Kada sam izišla iz kuće, vani potop, pogotovo oko kineskog šaša
 Picture%201067
 iz žlijeba šiklja, a kanalizacija ne može pokupiti vodu, za prolazak stazom trebaju čizme ili bos
Picture%201066
dvorište pod vodom
Picture%201070

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 20:58
pogled prema mom dvorištu pod pljuskom
 već slijedeče minute probija se sunce i obasjava dio travnjaka ( vide  se sjene)
a slijedeće minute ovako, kiša još pada ali više nije pljusak , sa krova curi kao iz crijeva, a travnjak obasjan suncem
 a pola sata poslije sunce je sjalo kao da kiše i pljuska nije niti bilo...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:16
kod mene je jutros padalo,srecom sitna kisa,a poslje se razvedrilo.Dobro je da nije bilo vece stete.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:17
Trava je zalivena, cvijeće osvježeno, a ja sam vidjela jedan od najljepših pogleda na tvoje dvorište! Ili mi je promaklo ili nisi slikala, ali ovako ga vidim kao mali park!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:56
Gio i kod nas je noćas padala sitna kišica, ono par kapi, ali ovo poslijepodne je bilo preobilno, a s obzirom da je to več 3. put u 10 dana , zemlja više ne može upiti. No ovaj put je bilo bez nekog večeg vjetra.
Hoya, šta da kažem, osim da u posljednje vrijeme ne moram vući kante, samo zalijem na prozoru i začas sam gotova. Imaš pravo iz te pozicije stvarno nisam nikada slikala, neznam zašto, ma u stvari znam, jer uvijek slikam ciljano neki cvijet, a onda mi je to daleko... sada sam bila skoro kod svekrvine kuće, a ustvari lovila sam sunce koje se naglo probilo ... 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 23:01
Ma šta god stavila pa vidi kako je prelijepo svaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 09:36
Vidim da ti je zadnja kiša od vrta napravila "Veneciju". Nadam se da će se zaliječiti štete od tog nevremena.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 09:49
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

pogled prema mom dvorištu pod pljuskom

Ja baš volim kišu, naravno pod uvjetom da se ne pretvori u elementarnu nepogodu Wink
A ovaj "kišni" snimak je baš za izložbu! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.