Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odoh...
![]() malo se družiti sa kolegama ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
aaaaaaaaaa ja nemre, sem kad terorista zaspi a onda ja spavam u kadi dok se ne zmrznem skroz......
a salvete i mene gledaju ali nekako sam umorna, i znam sto bi radila..ali..malo sam u krizi sa radnom snagom
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Probaj, šta te koči, priušti si barem ovo drugo!!
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kad bi bar ja mogla danas malu u
![]() ili bar nas 30 minuta u ![]() .....prije nego se bacim na salvetice ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Taj papir sam imala i jučer!!!
Došla kući, nešto smo šalabrcnuli na brzaka, i odmah pidžama, krevet i novine, a muž je zabavljao sina!!!
Danas taj natpis ide u crvenoj boji: OSTAVITE ME DANAS SVI!!!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jos malo bus vidla, za cas bu proslo, pa kuci u zaklon se baci u krevet i stavi papir-OSTAVITE ME DANAS SVI!!
|
|
![]() |
|
E točno si pogodila...tako bih rado otišla doma i u krevet!!!
Ah, kad će 16 sati???
![]() |
|
![]() |
|
ja to svaki dan za rucak na poslu jer pojedem zdjelu s pecivom i sita sam, a ne pada mi tesko na zeludac, nisam vege, no meso jedem onako, kad mi pase, npr jucer smo imali snimanje na jarunu i na onih -3 stupnja smo cijela ekipa rucali na klupama umotani u deke pasticadu i opasalo mi je al mi je bilo tesko cijelu noc, zato sada sirek i vrhnjeko..mljac
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne odustaješ od sira i vrhnja
![]() ![]() ja jela poriluk
![]() |
|
![]() |
|
kaj klopa??? hmmm, ja imam svoju zdjelicu sa sirom i vrhnjekom,,,njam njam
|
|
![]() |
|
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
motram malo i raditi uzput, uptavo sam utipkala oko 80-tak naloga....puf
kakva gripa sada mila...eto opet ja saljem energijicu moju, daj malo meni gripe da ti bude lakse, i uzmi lijepo zlicu meda sa pol limuna dva puta nadan i septoletice ,stavi sal oko vrata i caj.....malo miruj i sve bu ok
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ja se išla osigurati da ne usfali koji gram na mom stasu
![]() |
|
![]() |
|
I šta je sada to ??? kiss???
Pa gdje ste sve???
Ah, kad vas nema ja ću sama pisati...
Dan bezvezan, ništa mi se ne da i nemam inspiracije, a čini mi se da me i gripa lovi (ne mogu gutati i sve me boli...)
![]() |
|
![]() |
|
kiss
|
|
![]() |
|
Morat ćemo o tome malo detaljnije kad se vidimo
![]() I kad prođe ovo ( pred)i blagdansko razdoblje puno ![]() ![]() Pusa...Hana ![]() |
|
![]() |
|
kad ti velim --je..ja sam imala 20 kg viska nakon poroda.....
|
|
![]() |
|
Aha ![]() |
|
![]() |
|
hihihihi sve je moguce kokeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Ajme Nina....možda zgubim koji dkg...ak prenese tu hiperaktivnos i na mene
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi je plavusha, ko iz zgodne zene, jooooooj da vam smijem pokazala bih vam slicke :) ajmeeee, jassi jassi jassi :) hihihi
zena je zakon, hippy mam moras druzit se s njom, nema ti druge. bus bila kao i ona, hiperaktivni zeko :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |