monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eeeeej draga!
![]() ![]() Da eto vidiš u mojoj temi ima svašta i smjeha i suza, sve je to za ljude, svakakvih smješnih i tužnih situacija. Drago mi je što je sve tako različito i bar nije monotono, jedno te isto i dosadno. Baš kao što je i svaki da poseban za sebe, sve ovisi kako smo kad raspoloženi i kako ćemo si taj dan skrojiti, hoćemo li biti tužni ili sretni taj dan. Ovo što se tiče pepela, to je super ideja i tko god je to smislio ( ja nisam, ja sam samo to pokupila, poslušala savjet i sprovela ga u djelo) dobro je smislio. Meni osobno se ovo jako sviđa, a koliko sam primjetila i jako dobro djeluje na tlo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Draga moja Monstero
![]() Zalutala sam na ovu temu kad sam tražila info o papigicama, google me odmah poslal k tebi i nisam se uspjela odlijepiti dok nisam sve pogledala i pročitala. Ne znam kaj da ti drugo kažem nego SVAKA TI ČAST!!!! Ja, dijete aditiva i konzervansa, odraslo na čokoliniju i sl. kemijama sam dobila želju pojest nekaj zeleno
![]() Cijela ova tema mi je super: nasmijala sam se, i malo plakala(kad sam čitala onaj dio o krađama), nešto sam i naučila (baš si par dana razbijam glavu kak smanjit kiselost tla - sad mi se čini da bumo često pekli roštilj do snijega
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Ima ga još, samo nisam sve slikala...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
monstera jel samo to korijenja persuna ili ima jos ? lijep izgled te vrste korijenja,kod mene onaj dugi tanji
|
|
![]() |
|
Tako je draga moja!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasna ti je zelen!
A zlata vrijedi kad znaš da nije prskana ni filovana kojekakvim hormonima za rast. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moj vrt je malen ali ima svega po malo tako da mogu makar nešto ubrati a i to mi puno vrijedi kad ne moram za svaki listić peršina trčati na tržnicu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hvala Ljiljus!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan, to je raslo u mojem vrtu.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno ti je povrće
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
To je peršin
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da Milice, pravo je bogatstvo i gušt kad si čovjek može sam nešto proizvesti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo je imati namirnice iz vlastite proizvodnje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Za tople juhice i hladne zimske dane biti će sasvim dovoljno.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo večeras krenem..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |