Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje posjetiteljice, veseli me vidjeti vas ovdje i kada mene nema... malo sam kratka s vremenom... i sad "kradem" koju minuticu, onako poskrivečki.
![]() Nisa, puno hvala! ![]() ajama, hehehe... vidiš koliko se paučine nakupilo, ali na ovu posebno pazim... ![]() tačkaćica, radujem se vidjeti te... hvala na lijepim riječima i na posjeti. ![]() JosipaNu, hvala, draga... dođi mi opet. ![]() Karli, puno hvala, prvih sto je proletjelo... hvala i na pohvalama. ![]() blue sky, ove godine malo drugačije prozorske kombinacije... nadam se da neću požaliti zbog eksperimentiranja usred ljeta. ![]() moon, puno, puno hvala! ![]() miska, drago mi je da ti se dopadaju ovogodišnje kombinacije, a vrtno je isto krenulo, ali polako - previše je kiše bilo. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Prekrasno a tek prozorske kombinacijeeeee
![]() no ja to mogu samo gledati i ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hvala na pohvali, a i na posjeti... eh, ne bih ti bila u koži, ipak se nadam da će brzo završiti prekopavanje... naravno da tu treba puuuno strpljenja, a da čovjek ne poludi od muke...
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
fiki zao mi je.
![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Da
![]() Sada ponovno u novu borbu.... JosipaNu hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Svakako, ne treba se predati... a najlakše je odustati... ako trebaš štogod od cvjetića, slobodno se javi na pp.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 hvala ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drži se...
![]() |
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
prijavljujem šetnju
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
fiki je nas borac...jos ce to biti vrt kakvog ni sanjala nije...drugaciji raspored....bugice paket stigao..zlatnica i rajcica su me odusevile....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Jope moja draga ,ljubim te
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
puno pozdrava i podrške jeli ti živ gavez na početku tvojih stranica ga se sjećam ja sam ga uz puno muke uspjela naselit u dio svog vrta jer kod nas ga nema i ove godine mi cvijeta i ja sretna zbog njega puno sreće i tebi šaljem
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Krasno ti je sve a ona žuto plava kombinacija mi je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Draga rea, hvala što si prošetala. ![]() |
|
![]() |
|
To mi je zaista drago za čuti. Nek ti sve lijepo naraste. ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav i tebi, draga moja. Gavez je živ, svih pet grmića, osim što je imao uši, pa sam ih prskala prošli vikend. Hvala na lijepim željama! Uzvraćam istom mjerom, neka ti je sve rodno! ![]() |
|
![]() |
|
Nonice, hvala na pohvalama. Red je da poslikam ponovo te kombinacije jer su sada već pune tegle. Hvala što si mi navratila! ![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Bugice, jako lijepe prozorske kombinacije
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Hvala, mikice, drago mi je da ti se sviđaju. Zahvaljujem što si odvojila trenutak za posjetu mom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |