Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala! To mi je velika želja.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ne možeš protiv prirode. Bude se oporavilo. Ljetujem u Selinama - Starigrad Paklenica.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sretno im bilo i sve se primile!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Žao mi je da ti je nevrijeme toliko toga uništilo. Trave će ti potjerati opet u proljeće. Smije se znati gdje si slikala one slike s mora ? Gotovo sam sigurna da sam prošla kraj nekih kuća - pogotovo kraj one ograde sa pelargonijama. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ona divno cvate, ovu sam pronašla kako raste uz jedan uski putić, a malo dalje bila je jedna velika. Dakle, isto je iz sjemena, pa kako bude. Nisam ni čitala, koliko joj treba vremena da prvi put procvate? Ako se može razmnožiti reznicama, a da prije cvate, nema problema, iduće ljeto uzmem i stavim na zakorijenjivanje, pa će biti i za tebe.
![]() |
|
![]() |
|
Eh, da, bilo je puno tuče i biljkice su platile danak. Uz to vjetar, pa su visoke potrgane. Porezala sam ih i sad čekam da potjeraju nove grančice. ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga sve ti je lijepo , prelijepo ! Danas me je osvojila tvoja Caesalpinia gillesi - poincijana !
Ja sam si pri povratku kupila sjeme ali kad sam procitala koliko joj godina treba da prvi puta procvijeta , odustala sam ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Slušala sam o nevremenu u Karlovcu i mogu pretpostaviti kako tvoj vrt izgleda nakon toga. Mnogo toga se da spasiti rezanjem uništenih dijelova, a korijen će već učiniti svoje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala, draga moja!
![]() U cvjetnjaku je grozno stanje: potrgana šarena visoka travica za koju mislim da je kineski šaš ali nisam sigurna, visoki asteri i planinski, uglavnom sve što je visoko. Od ukrasnih kopriva samo su dvije preživjele, ostale su poderane (doslovce u rezancima) od tuče i kiše.
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bugice
![]() Ne tuguj!Biti će cvijeća opet, nešto će se oporaviti,a drugo ćemo nadoknaditi
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Karli, upravo ovih trenutaka zbrajam štete na cvijeću. I ima ih dosta... Dvaput velika tuča koja je dugo padala, bjesomučni vjetar, debela kišurina... Bacilo mi žardinjeru, potrgalo svo cvijeće iz nje, a cvjetnjak na otvorenom - strah me bilo pogledati. Onako, s prozora - sve potrgano... uskoro idem dole da se onesvijestim od tuge...
![]() |
|
![]() |
|
Uh, jučer je nastradala i sad je sve samo ne lijepa...
![]() |
|
![]() |
|
Nema veze, draga - da su isklijale crvene vinke, rado bih pobrala i poslala ti sjeme ili par biljkica. Što se tiče tvoje škaraste potrage, pazi da te netko ne izviče... ne bih rado da je zbog moje želje za bugicom. ![]() Drago mi je da ti se sviđa moj odabir za ljeto, tamo ljetujem već četrnaest godina i kao doma sam. A susjeda - ona je zakon od žene!
![]() |
|
![]() |
|
Ima posla, ima - previše tegli i žardinjera, a to najviše osjetim ljeti, kad tražim dadilju za zalijevanje dok me nema.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Baš mi je drago. Ako nemaš plumbago - znaš gdje ima, rado ću ti poslati komadić s korijenom.
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ej draga lijepo te vidjeti opet u tvom vrtu. Sve ti je dobro preživjelo ovo ludo vrijeme, a kako ste prošli jučer nakon one oluje. Je li sve na broju. Ostavljam ti veliki
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Osunčana tradescantia na južnom prozora izgleda zamamno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |