Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 154>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2014 u 10:59
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Sretno im bilo i sve se primile!

Hvala! To mi je velika želja. Heart
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2014 u 10:58
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Žao mi je da ti je nevrijeme toliko toga uništilo. Trave će ti potjerati opet u proljeće.
Smije se znati gdje si slikala one slike s mora ? Gotovo sam sigurna da sam prošla kraj nekih kuća - pogotovo kraj one ograde sa pelargonijama.

smile78

Ne možeš protiv prirode. Bude se oporavilo. Ljetujem u Selinama - Starigrad Paklenica. Smile  smile78
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2014 u 23:28
Sretno im bilo i sve se primile!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2014 u 17:42

Žao mi je da ti je nevrijeme toliko toga uništilo. Trave će ti potjerati opet u proljeće.
Smije se znati gdje si slikala one slike s mora ? Gotovo sam sigurna da sam prošla kraj nekih kuća - pogotovo kraj one ograde sa pelargonijama.

smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2014 u 20:20
I zatvoreno...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2014 u 20:19
Danas pristigle reznice bugenvilije formose, odmah na ožiljavanju - vijolice, hvala! Heart
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2014 u 14:50
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Draga sve ti je lijepo , prelijepo ! Danas me je osvojila tvoja Caesalpinia gillesi - poincijana !
Ja sam si pri povratku kupila sjeme ali kad sam procitala koliko joj godina treba da prvi puta
procvijeta , odustala sam !

animierte-blumen-bilder-2

Ona divno cvate, ovu sam pronašla kako raste uz jedan uski putić, a malo dalje bila je jedna velika. Dakle, isto je iz sjemena, pa kako bude. Nisam ni čitala, koliko joj treba vremena da prvi put procvate? Ako se može razmnožiti reznicama, a da prije cvate, nema problema, iduće ljeto uzmem i stavim na zakorijenjivanje, pa će biti i za tebe. Big smile
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2014 u 14:48

Slušala sam o nevremenu u Karlovcu i mogu pretpostaviti kako tvoj vrt izgleda nakon toga. Mnogo toga se da spasiti rezanjem uništenih dijelova, a korijen će već učiniti svoje.

Eh, da, bilo je puno tuče i biljkice su platile danak. Uz to vjetar, pa su visoke potrgane. Porezala sam ih i sad čekam da potjeraju nove grančice. Geek

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 23:13
Draga sve ti je lijepo , prelijepo ! Danas me je osvojila tvoja Caesalpinia gillesi - poincijana !
Ja sam si pri povratku kupila sjeme ali kad sam procitala koliko joj godina treba da prvi puta
procvijeta , odustala sam !

animierte-blumen-bilder-2
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 21:27
Slušala sam o nevremenu u Karlovcu i mogu pretpostaviti kako tvoj vrt izgleda nakon toga. Mnogo toga se da spasiti rezanjem uništenih dijelova, a korijen će već učiniti svoje.
Sutra je novi dan.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 18:30
Hvala, draga moja! Hug Uvijek si tu da me utješiš. 

U cvjetnjaku je grozno stanje: potrgana šarena visoka travica za koju mislim da je kineski šaš ali nisam sigurna, visoki asteri i planinski, uglavnom sve što je visoko. Od ukrasnih kopriva samo su dvije preživjele, ostale su poderane (doslovce u rezancima) od tuče i kiše. Geek To ću samo porezati, pretpostavljam da će ponovo niknuti, makar na proljeće, osim koprive, naravno.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 11:43
BugiceHug
Ne tuguj!Biti će cvijeća opet,
nešto će se oporaviti,a drugo ćemo nadoknaditiWink
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 10:51
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Ej draga lijepo te vidjeti opet u tvom vrtu. Sve ti je dobro preživjelo ovo ludo vrijeme, a kako ste prošli jučer nakon one oluje. Je li sve na broju. Ostavljam ti veliki Hug

Draga moja Karli, upravo ovih trenutaka zbrajam štete na cvijeću. I ima ih dosta... Dvaput velika tuča koja je dugo padala, bjesomučni vjetar, debela kišurina... Bacilo mi žardinjeru, potrgalo svo cvijeće iz nje, a cvjetnjak na otvorenom - strah me bilo pogledati. Onako, s prozora - sve potrgano... uskoro idem dole da se onesvijestim od tuge... Unhappy 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 10:49

Osunčana tradescantia na južnom prozora izgleda zamamno.

Uh, jučer je nastradala i sad je sve samo ne lijepa... Cry
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 10:48
Originalno poslano od člana vijolica vijolica napisao:

Čitam te ,čitam,svako veče,ali se ne javim
Tko zna zašto ni jedan crveni nije isklijao
Morat ću u potragu   ,ovaj put bez škara
Lijepo mjesto si odabrala za odmor,a susjeda se dobro brinula za tvoje cvijeće dok si bila odsutna. za nju.

Nema veze, draga - da su isklijale crvene vinke, rado bih pobrala i poslala ti sjeme ili par biljkica. Što se tiče tvoje škaraste potrage, pazi da te netko ne izviče... ne bih rado da je zbog moje želje za bugicom. Smile
Drago mi je da ti se sviđa moj odabir za ljeto, tamo ljetujem već četrnaest godina i kao doma sam. A susjeda - ona je zakon od žene! Hug I Mrvu mi hrani njen zet... ne znam kak ću se ljudima odužiti. 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 10:44
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

O da, imaš ti posla dok sve te vaze zaliješ! smile162No, vidi se da se trud isplati... Thumbs Up

Ima posla, ima - previše tegli i žardinjera, a to najviše osjetim ljeti, kad tražim dadilju za zalijevanje dok me nema. Big smile
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 10:42
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Kombinacija na južnom prozoru ti je super
i džunglica u vrtu mi se dopada

Hvala draga moja miskice! Džunglica je, kako stvari stoje, jučer jako nastradala u nevremenu. Cry
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 10:41
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

evo i mene u uzvratnu posjetu bas sam se nauzivala sve je super ali oko sam bacila na plumbago  moj uginuo lanesmile55

Baš mi je drago. Ako nemaš plumbago - znaš gdje ima, rado ću ti poslati komadić s korijenom. Smile
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2014 u 05:55
Ej draga lijepo te vidjeti opet u tvom vrtu. Sve ti je dobro preživjelo ovo ludo vrijeme, a kako ste prošli jučer nakon one oluje. Je li sve na broju. Ostavljam ti veliki Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2014 u 22:32
Osunčana tradescantia na južnom prozora izgleda zamamno.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.