LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 111> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jučer nakon kave sigurno je neka nova biljka zalutala u tvoj brt, a da je bilo po gospodinu B, koliko toga bi mi bile odnijele, a ovako su samo neki, nešto "slučajno" počupali....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Uvjek s ogromnim zadovoljstvom prošetam tvojim vrtom i svaki put vidim nešto novo, još ljepše , ako ljepše uopće može biti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage moje lijepo vas je vidjeti kako šećete mojim vrtom
![]() Je, je Triša, nešto je zalutalo. A "gospon" B. nek se samo usudi dirnut u moje cvijeće ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koliko li se samo lijepog cvijeća šepuri kod tebe, mora da si jako ponosna!!!!!!!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Lori i B,
Svratila ti malo u vrt,poslije kiše 12 litre na metar-kvadratni.tvoje su biljke duple,
Vrijedna moja čarobnice.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam sam prosetala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Veliki
![]() Dr<age moje zarazile ste me s kaktusima, zarazile ste me sa sukulentima. Sada sam prešla na orhideje.... Najnoviji ulov od jutros / za sada sam na Phanaelopsisima/ ![]() ![]() Ako me MM izbaci iz kuće, dolazim kod nekoga od vas ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako ti je lijepa lovina |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Još jedna vaza u Lorinoj kolekciji... ![]() Predivna je orhideja. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
šta se dijeli ovdje da je takva navala kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Predivna je! Ako te TM izbaci dođi k meni, ali ne zaboravi uzeti sve svoje tegle ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Hvala, hvala svima
![]() Anastazija, obavezno dolazim i ne puštam mu vaze ![]() Naručim kamion i sve ide kod tebe ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno cvijeće, a orhideja je za 10, a ako te MM izbaci, dođi k meni i ponei cijeli vrt i sve lončanice
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Lora pa vraćala sam se sigurno 10 stranica unatrag i uživala u ljepoti tvojih ukrasnih trava i cvijeća, a cameleon me oduševio
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Konti Cameleon je na suncu. Mala tajna, malo veći podložak uvijek pun vode..... |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora dobro si napisala da smo te zarazili sa sukulentima, kaktusima i na kraju sa orhidejama....Ista je takva situacija i kod mene, a ovo zadnje orhideje, izgleda da su mi konačno krenule bolje, nakon, radionice sa Free...Moram pohvaliti tvoju orhideju, prekrasna je
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prava ljepotica
|
|
![]() |
|
Hvala što ste tako česti gosti kod mene.
![]() To mi daje podstreka da se sve više i više trudim. Ako Bog da zdravlja, imam nove planove za jesen... Za sada imam tri orhideje, no sve mi se čini da ću kolekciju povećati. Danas je lijepo vrijeme pa sam poslikala par sitnica Cotoneaster se lijepo zacrvenio ![]() A solanum capicastrum/Trešnjica mu čini društvo ![]() Fuchsiama je izgleda kiša ipak godila, evo jedne u pupoljcima ![]() I karanfili cvatu ![]() Bijela Šmrčkina Hosta otvara svoje prekrasne cvijetove ![]() Lantane su mi bile otišle u sjeme, skroz sam ih pošišala i sada ponovo cvatu. U proljeće se moram dočepati one roza ![]() ![]() ![]() S gomphrenama sam već dosadna, ali toliko su slatke da ih moram ponovo pokazati ![]() ![]() Jako volim crvene gerbere, ali ova mi je posebna i moram pokušati da mi prezimi ![]() Ovo posebno za Moon. Helianthemum nummularium se konačno oporavio i ima pupoljke ![]() I na kraju tri kalanchoice koje još cvatu. Ostale se sada odmaraju jer su duuugo cvale. ![]() ![]() ![]() Skoro sam zaborabila netko mi je proljetos dao mali pelcerić, za koji nisam znala što je dok nije počeo rasti. Naravno nije problem tko mi je dao, taj će se lako javiti. Problem je kuda s njim zimi, a kad MM vidi što pokušavam unijeti u kuću bit će ![]() Alocasia Macrorrhiza ili Odorata?/ nisam sigurna, odnosno Adam ![]() ![]() Toliko za danas ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |