Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 243> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super da si mi pojasnio. Hvala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
belice prvo ne znam, a drugo bi mogla biti poslušnica, 3. možda cinija, a 4. kohleria
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sve se mislim - možda je prvo aster alpinus... kad procvjeta ćeš znati
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
malo sam googlala, da ovo prvo bi mogao biti taj aster alpinus, ako je drugo poslušnica bit ću jako sretna . I hvala ti za raspoznavanje, ti si prava mala enciklopedija.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Molim vas ako netko zna koja je ovo biljka, lijepo bih molila naziv...znam samo da je trajnica i da (navodno) preferira sjenu /polusjenu...
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
belica - možda je plava ivančica Aster tongolensis
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Sanguisorba officinalis (kravara), Ivna.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala Baka Bea
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...molim vas...koja je ova poljska biljka?....tamno,tamno ljubičastih cvjetića...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mislim da je neka salvia, a koja točno... trebalo bi guglati
i kod mene raste i mislila sam je pokušati definirati ove dane ![]() |
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
cure molim za pomoć..malo sam se zaigrala kod sijanja i sad ne znam kaj bi ovo moglo biti
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
azriela ono kod komadića daščice/drva je dragoljub,
a ovo dužih listova, čega ima više mi jako sliči na jednu puzavicu koja mi svake godine izbije po vrtu - mislim da je neka vrsta tradescantie, ima male plave cvjetiće |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Verbascum phoeniceum, kultivar, vrsta divizme... |
|
|
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
za dragoljub znam,al muči me ovo za što ti kažeš da je tradescantia.To nisam sadila,a niklo mi je u par tegli i izgleda stvarno zdravo i žilavo pa čekam da vidim kaj bude od toga nastalo
|
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
... još jedna nepoznata biljčica izrasla sa travom u mom dvorištu..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bigi, prvo mislim da je campanula glomerata ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Nemoj me zezat!!! Znači da je ipak uspjelo! Jako je mala, al je živa!
|
|
|
![]() |
|
bigi drugo je možda platycodon
|
|
![]() |
|
Hvala Natalija!
Je, platycodon je. Prošle godine su mi i bili na tom mjestu, i bijeli i plavi, al mislila sam da su... otišli. Isto kao i glomerata. Eto, odlučili su ipak rast i usrećit me. Hvala cure! |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |