Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 78> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam riječi....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Prekojučer i mene vuklo more, ali što ću žurila zaliti vrt, nešto posadila i onda trka PRED brod..... da ne bi mahala ZA njim......i tako nisam ni nogu smočila......
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Budeš imaš vremena, još si mlada, život je pred tobom!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči sve bolje i bolje.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
U stranjskom svijetu jela pasifloru, okus najsličniji smokvi, mada su mi neke naše smokve finije. Lani u Crikvenici - prvi puta otkrila plodove (kako se kod nas baš i ne jedu nisam niti obračala pažnju sve ove godine, a sada - moram reći da je baš fino, jako fino voće. Možda ćemo ga zavoljeti kad dođe u trgovine, skupo, preskupo. Vani ukuhaaju i pekmez od pasiflore!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Nisam je još provala jesti iako padaju po taraci i propadaju....barem ih jedu ptice...izgleda i pantagane ( štakori ). Oni su negdje napravili gnijezdo i šetaju po 2. katu i krovu k'o veliki, ne po stanu nego vanka po zidovima, moramo ići u akciju...Problem je što mi živimo u zgradici sa još tri obitelji pa ne možemo sami kontrolirati jer je krov zajednički....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči, pušku, stolicu za ljuljanje i u akciju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
E Triša baš si me nasmijala.... Već sam si tebe zamislila kako ih čekaš!!!
![]() |
|
![]() |
|
Spremam se na vikend na otok i vodim MNmS.
Do novih slikavanja malo zalaza u gradu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Otočki vrt - stare masline
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gospina trava - kantarion, već se lijepo sam rasijala po vrtu:
![]() |
|
![]() |
|
Plan mi je neke zanimljive biljke iz prirode prenijeti i grupirati u vrt, mnoge su već u njemu, ali ih treba razmnožiti....
Evo budućih stanovnika......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ..ova biljčica je tako tajanstvena, predivna....
|
|
![]() |
|
...I na kraju cukar ili šlag - " Tako sam sva nježna!"
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super cvijetići a stabla starih maslina obožavam :)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasne i neobične biljčice, prvi put ih vidim...
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opet sam stigla na otok da mi se nos odštopa. MMMMMMMMMMM koliko mirisa mora!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |