moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 35> |
Korisnik | |
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nocas pisem pesmu za sve reci nerecene od kapi kisnih mokri papiri i jastuk nas zajednicki... http://www.youtube.com/watch?v=mMtI7CaYGqU&feature=related |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ej ti!!!! A gdje su stihovi???
A-ha ideš po reportažu ipak???
![]() Jedva vas čekam vidjeti svih pet i "onog bezinternetskog" !
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe slike, a šta sko proljeće urani, morat ćeš ubrzo nove fotke
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Baka, oduvek sam bila optimista, za sve
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mimar je l' ideš nekud ili si samo jako veliki optimist?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujem se svima koji su obilazili i pratili ono sto se desava u mom kutku, opustali se sa mnom, delili moje brige oko biljaka, pomagali u nedoumicama, cestitali praznike i odvojili svoje dragoceno vreme za ono sto ja radim...
Danas smo imali skoro prolecni dan, sneg se otopio i biljke vec provirile. Jedva cekam prolece ali sam zabelezila jos koji pogled na sneg, tek da znam da je jos uvek moguc... Ovim fotografijama zavrsavam zimski period... ![]() ![]() ![]() ![]() Vidimo se na prolece ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Mimar, svako dobro u novoj godini!
Krasne su ssu noćne slikice! I dekoracija je super!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne snježne slikice i dekoracija.
![]() Sve najbolje u novoj godini. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasne slike si nam poklonila,sretna ti Nova godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ponekad nam ostane samo sjećanje na lijepo i nježno što je život činilo bogatim. Od srca ti želim da te to vodi i čuva!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prava zimska idila kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U pravu je Misty, prava zimska bajka
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Čovjek bi pomislio da je ušao u neku bajku! Draga mimar tvoj vrt je poput tvoje duše, romantičan i raskošan, u svako doba! Od srca ti želim da tu čaroliju nikada ne izgubiš!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Tija, njegove fotke su "bolesno" dobre pa i zaslužuju "svetlo dana" a nama koji smo "u pokušaju" noć dodje kao pomoć da prikrijemo, barem delimično, nedostatke (ili da ih još više istaknemo Kume, ja izbacih 100 ruža da smanjim posao
![]() ![]() Baka, hvala, vi ste mi redovni i vaš komentar mi uvek znači
![]() Triša, tebi uz pozdrav i poljubac.
Anaida, preslatka si mi na onim fotkama sa kafe.
Bergenija, od srca pozdrav i svako dobro!
Lovro, hvala i na poseti i na pohvali.
Cimi, prava je ili u žargonu MS "ubola si je samo tako"
![]() Nataly, važno da smo i po snegu "prokrčile put" do tebe
![]() Antonija, Mali kaktuse
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne su ti slike noćnog, zimskog ugođaja!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasan ugođaj!
Romantične slike , snježne a tople! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep zimski ugođaj
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Slike su prekrasne!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tvoje slike su uvijek nekako tople, zaista posebne!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |