Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 35>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:34
 Wink
Nocas pisem pesmu
za sve reci nerecene
od kapi kisnih
mokri papiri
i jastuk nas zajednicki...

http://www.youtube.com/watch?v=mMtI7CaYGqU&feature=related
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:06
Ej ti!!!! A gdje su stihovi???

A-ha ideš po reportažu ipak???Wink 

Jedva vas čekam vidjeti svih pet i "onog bezinternetskog" ! 
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:59
lijepe slike, a šta sko proljeće urani, morat ćeš ubrzo nove fotkeWink
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:55

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:35
Baka, oduvek sam bila optimista, za sve Smile.  Dalje putovanje planiram tek negde posle 2. meseca kada vreme bude zgodno za jednu reportazu Wink, onda jos jedno Wink pa u 4. ocekujem Tiju i Dadeka. Eeeee, posle 5. ce tesko ko moci da me zadrzi na mestu, moji komentarisu da je to bio glavni razlog sto sam pretumbala bastu Embarrassed. Travnjak mogu i oni da paze LOL!

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:22
Mimar je l' ideš nekud ili si samo jako veliki optimist?WinkLOL
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 18:11
Zahvaljujem se svima koji su obilazili i pratili ono sto se desava u mom kutku, opustali se sa mnom, delili moje brige oko biljaka, pomagali u nedoumicama, cestitali praznike i odvojili svoje dragoceno vreme za ono sto ja radim...
Danas smo imali skoro prolecni dan, sneg se otopio i biljke vec provirile. Jedva cekam prolece ali sam zabelezila jos koji pogled na sneg, tek da znam da je jos uvek moguc...
Ovim fotografijama zavrsavam zimski period...

Vidimo se na prolece smile113
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 10:17
Mimar, svako dobro u novoj godini!

Krasne su ssu noćne slikice! I dekoracija je super!

smile147
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 19:16
Prekrasne snježne slikice i dekoracija.Clap

Sve najbolje u novoj godini.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 15:08
Prekrasne slike si nam poklonila,sretna ti Nova godinasmile151smile154
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 07:37
Ponekad nam ostane samo sjećanje na lijepo i nježno što je život činilo bogatim. Od srca ti želim da te to vodi i čuva!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 17:29
prava zimska idila kod tebe

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 07:55
U pravu je Misty, prava zimska bajka
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 07:16
Čovjek bi pomislio da je ušao u neku bajku! Draga mimar tvoj vrt je poput tvoje duše, romantičan i raskošan, u svako doba! Od srca ti želim da tu čaroliju nikada ne izgubiš!

Time is something you can never get back..
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 10:12

Tija, njegove fotke su "bolesno" dobre pa i zaslužuju "svetlo dana" a nama koji smo "u pokušaju" noć dodje kao pomoć da prikrijemo, barem delimično, nedostatke (ili da ih još više istaknemo LOL).

Kume, ja izbacih 100 ruža da smanjim posao Cry, pa gde sad da sakupljam lišće od 10 breza. Da mi to ipak nekome "uvalimo" kad se grebe za pasiflore (dodamo mu gratis po 2 kom, pa nek se "češka" Wink)

Baka, hvala, vi ste mi redovni i vaš komentar mi uvek znači Embarrassed.
Triša, tebi uz pozdrav i poljubac.
Anaida, preslatka si mi na onim fotkama sa kafe.
Bergenija, od srca pozdrav i svako dobro!
Lovro, hvala i na poseti i na pohvali.
Cimi, prava je ili u žargonu MS "ubola si je samo tako" Clap
Nataly, važno da smo i po snegu "prokrčile put" do tebe Wink.
Antonija, Mali kaktuse smile78često sam kod vas u poseti, moraću da ostavim koji trag da znate da sam bila.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 21:53
prekrasne su ti slike noćnog, zimskog ugođaja!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 21:51
Prekrasan ugođaj!
Romantične slike , snježne a tople!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 20:57
Lijep zimski ugođajTongue
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 19:58
Slike su prekrasne!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 19:57
Tvoje slike su uvijek nekako tople, zaista posebne!Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.