|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Misliš na one crno-bijele motive? da, to su salvete..... ![]() Ma bitno ti je da ih puno ne razvlačiš jer se onda deforimiraju....lagani,lagani potezi...a i iskustvo ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
hippy, prekrasan ti je početak Božića
![]() ![]() a od čega su ove kutijice na zadnjoj slici?
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
To su sve boje koje volim.... Ti očito voliš srebrno i crno ![]() A ovj anđel...to sam sad prvi put radila na slikarskom platnu klasični decoupage sa dvokomponentnim lakom za raspucavanje ... i meni se sviđa ![]() mislim da ću se malo poigrati s time za ovaj Božić ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Kutijice su od tvrdog kartona...ma i to je samo proba
![]() Ja najviše volim drvene ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
uskoro ćeš malo popraviti zalihu drvenih kutijica a kako funkcionira taj dvokomponentni lak? de malo detalja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Pa, kako mu i sam naziv govori, sastoji se od dvije komponente
![]() Ima ih sada više vrsta na tržištu...čak u neke se treba dodavati deterđent za suđe.....ali ja nisam kupila takav. Kod ovog anđela,sam obojala platno bordo crvenom akrilnom bojom...naljepila motiv ( sa decoupag papira )...premazala 1. komponentom...za cca 20 min premaza drugom komponentom....za cca 50 min utrljala zlatni pigmetn u pukotine i to je to ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
piece of cake
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ja...se strinjam ![]() ( delam v slovenskem podjetju ) ![]() jednostavno ali efektno ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Ovo je stvarno praznik za oči i dušu!!!
Moj favorit je prvi tanjur, a oduševio me i ovaj anđeo....
A ti si postala dobri anđeo ovog foruma, jer mislim da svi sa nestrpljenjem iščekujemo tvoje radove...
Samo tako nastavi....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
A kakvi su ono tanjurići na prošloj stranici iznad anđela???
Jesu to tanjuri ili nešto drugo???
Kako si ih onako lijepo napravila???
Uh koliko pitanja, samu sebe iznenadim kad me krene....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
cure, ima npr. i ovakvih kutijica u Euroshopu...ne sjećam se cijene,davno sam to kupovala, ali sam jučer vidjela još par komada |
|
![]() |
|
![]() |
Ajme super su....meni možeš i ovu sa ručkom....super bu izgledala i u Božićnom izdanju ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ma ženo...kak ne bi ...pa ovo je sve super..... E, a ideje frcaju ko lude.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hippy, baš si slično razmišljamo....
Miškopiško, molim te ovu kanticu na slici 2, i jedan veći okvir za sliku!!!
Eto to je to za sada... a ako baš naletiš na neku malu škrinjicu...no dobro...ako budeš imala mjesta za sve to ponijeti....
|
|
![]() |
|
![]() |
Misliš na onu sliku gdje je anđeo i one tri kutijice? Da, to su kartonske kutijice, probne .... za Božić... Ona sa šarenim motivom je salvetna tehnika, a one dvije sam sama crtala, neke svoje ( stilirizirane ) ruže ![]() ...baš kao i na tanjuru koji se tebi sviđa....to nije decoupage...to sam sama crtala ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Stvarno si nadarena....
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
eto ti ga na...đe sa ovo nađe???????
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odat ću vam sve svoje tajne...i onda vam više neću biti zanimljiva ..... ![]() Evo vam linkić ...http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |