Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rose - nakit
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rose - nakit

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9101112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 13:00
od 150-200kn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 12:32
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

evo jednog kompleta sto sam ga radila za razmjenu na zadanoj temi: Beskrajem snjeznih prostranstava......

ako bi kupila tako nešto koliko bi platila?
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 07:01
rose,ova ogrlica ti je stvarno krasna!Clap
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:02
znaci ovako: organizator predlozi neku temu po kojoj se radi nakit,zatim se taj nakit salje organizatoru i tad dobijes 2 rada od ostalih cura a oni dobiju tvoje.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:30
I ja radim nešto nakita (premda sam trenutno u decoupage fazi) i ovo je jako lijepo, tako nježno i prozračno! Ali nisam shvatila, šta si mislila pod "razmjenu na zadanoj temi"? 
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:27
smile227pa što nisi stavljala prije svoj nakit?
Prekrasno! Ovo posljednje mi se najviše sviđa!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:12
evo jednog kompleta sto sam ga radila za razmjenu na zadanoj temi: Beskrajem snjeznih prostranstava......

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 19:16
To je ono o čemu si pričala, baš zgodna kolekcija i dobra boja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 18:36
evo jos jedna slika,ovo sam radila za jednu razmjenu,sliku sam prebacila iz galerije sa drugog foruma zato je tako mala. na slici su 2 ogrlice i naušnice

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 18:51
evo jos par slika mojih radova

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 01:37
hvala vam puno,imam ja jos nakita kojeg nisam slikala a ove slike moram dovest u red,napravila sam album na ph.boochetu tako da cu ih ponovo stavit al u normalnoj velicini
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 00:47
Rose a što reći nego prekrasno,stvarno mi se sviđa iako nakit ne nosim,samo burmu Wink
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 20:48
Bez obzira na veličinu slike pregledala sam sve, oprosti što nisam prije, ali ipak mi je prioritet cvijeće, tako da rijetko kada navratim ovamo.
Sviđa mi se ovo što radiš iako sam od onih koji ne nose nakit, ali mi je na drugome predivan.
Svaka pohvala za vrijedne ruke.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 15:39
hvala bubamara22

a meni treba pomoć,za smanjit ili izbrisat slike pa da ih ponovo stavim,cijelo popodne ih stavljam,ovaj image nenormalno spor....
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 15:33
krasne su, pogotovo ove posljednje pletene....stvarno imaš dara!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 15:28

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 13:57
to je fimo?? ja sam bila uvjerena da su perlice!! wow, svaka čast...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 13:52
hvala bubamara22. ogrlica je od fima i sitnih perlica,stavila sam je na brokvu na kojoj stoji sat i to uduplo kolika je. meni jedna od drazih sto sam ih napravila. napravila sam jos jednu ovakvu,samo manju al ta je isla za razmjenu nakita
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 13:44
divna je rose!!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 13:14
evo jos jedne ogrlice

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9101112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.