Rose - nakit |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od 150-200kn
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
rose,ova ogrlica ti je stvarno krasna!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
znaci ovako: organizator predlozi neku temu po kojoj se radi nakit,zatim se taj nakit salje organizatoru i tad dobijes 2 rada od ostalih cura a oni dobiju tvoje.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
I ja radim nešto nakita (premda sam trenutno u decoupage fazi) i ovo je jako lijepo, tako nježno i prozračno! Ali nisam shvatila, šta si mislila pod "razmjenu na zadanoj temi"?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() Prekrasno! Ovo posljednje mi se najviše sviđa!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je ono o čemu si pričala, baš zgodna kolekcija i dobra boja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo jos par slika mojih radova
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam puno,imam ja jos nakita kojeg nisam slikala a ove slike moram dovest u red,napravila sam album na ph.boochetu tako da cu ih ponovo stavit al u normalnoj velicini
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Rose a što reći nego prekrasno,stvarno mi se sviđa iako nakit ne nosim,samo burmu
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bez obzira na veličinu slike pregledala sam sve, oprosti što nisam prije, ali ipak mi je prioritet cvijeće, tako da rijetko kada navratim ovamo.
Sviđa mi se ovo što radiš iako sam od onih koji ne nose nakit, ali mi je na drugome predivan.
Svaka pohvala za vrijedne ruke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala bubamara22
a meni treba pomoć,za smanjit ili izbrisat slike pa da ih ponovo stavim,cijelo popodne ih stavljam,ovaj image nenormalno spor.... |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
krasne su, pogotovo ove posljednje pletene....stvarno imaš dara!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
to je fimo?? ja sam bila uvjerena da su perlice!! wow, svaka čast...
|
|
![]() |
|
hvala bubamara22. ogrlica je od fima i sitnih perlica,stavila sam je na brokvu na kojoj stoji sat i to uduplo kolika je. meni jedna od drazih sto sam ih napravila. napravila sam jos jednu ovakvu,samo manju al ta je isla za razmjenu nakita
|
|
![]() |
|
divna je rose!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |