Rose - nakit |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo majstore presladak ti je ovaj kompletic
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Imala sam priliku uživo vidit ovaj komplet i stvarno je predivan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
rosa2,more hvala vam puno na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Primavera,Biljana,hvala vam na posjeti,drago mi je da vam se kompletić sviđa. To je prvi koji sam napravila u tim bojama.
Slika jednih naušnica,ima toga još za pokazati..... ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasne su rose njezne i fine
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hvala ti rosa. evo još jednih naušnica
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Rose, baš su krasne i jedne i druge
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prvi put sam u tvojoj galeri nakita,odusevljena sam kako je sve njezno bas po mom ukusu. bravo cestitam.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Otok,sarita banana od srca vam zahvaljujem na posjeti u moju galeiju
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krano, krasno, krasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
jedne ljepse od drugih
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
otok,sarita,primavera,anđelka,rosa,hvala vam puno na posjeti. prima,obuzeli me kristalići definitivno,češko je prekrasno za radit i sad stalno radim sa njim i običnim staklenim perlama i povremeno sa swarovskim. još jedne naušnice
![]() |
|
![]() |
|
Ova tvoja obuzetost kristalicima ti je fantasticna ,jedne su ljepse od drugih tesko bi se bilo odluciti za bilo koje.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa,primavera,hvala vam od srca
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj sto su slatke,ma ukrast cu ih.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala vam svima na posjeti i komentarima,divni ste.
![]() ovo su zadnja 2 para naušnica iz prve ture radova. sinoć sam počela radit nove i napravila novih 5 parova naušnica koje sad čekaju svoj red za slikanje. prve naušnice su obične staklene perle prozirno-roze,a druge su swarovski privjesak cristal sa srebrenim elementima 925 ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |