Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj decoupage - dada28
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj decoupage - dada28

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 15>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 14:34
ova zadnja kutijica je baš lijepa,tako nježna,čak mi irisi izgledaju kao da si ih crtala,a ne kao salvetica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 13:59
Jučer sam napravila četiri nova platna...nisam baš zadovoljna, jer su salvete bile toliko tanke i loše kvalitete, da su stalno pucale i gužvale se...to se posebno vidi na žutoj ruži.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:03
zasto nisi zadovoljna? radovi su fantastični! smile211
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:06
ja ne vidim ništa na žutoj ruži.
a platna su savršena, pogotovo na zadnjoj  fotki gdje su ovako jedno do drugoga. tako ih treba negdje i staviti na zid. ja bi eventualno plavoj i zelenoj zamjenila mjesta. ne pitaj zašto - pojma nemam, tako mi došlo.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:29
Ne volim da mi se salveta pogužva kad radim - da ima puno faltica, a to mi na onoj žutoj ruži nije baš uspjelo. Inače, zamislila sam da ih poslavim tako da budu dvije iznad, dvije ispod (simetrično).
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:36
Krasno,vrlo zanimljivo!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:41
moram priznat da mi se više sviđaju pejzaži,more..sli ali..ove kad stoje zajedno su mi ok Thumbs%20Up mislim da stoje samostalno ne bi bilo okUnhappy..bar meni ..nemojte me odma poklopit da se o ukusima ne raspravlja ja kažem svoje viđenje..ove ruže doživljavam kao kad stavi andy warhol svoju merlinku istu sliku u drugim bojama i one su štos ako ih imaš više od jedne 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:42
a di ti vidiš nabore..tak mora bit Wink to je starinska ruža
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:44
ti nabori i nisu tako strasni,a ruza izgleda bas zbog toga posebno. kazes da szu to salvete,gdje si ih nabavila?
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:51
Meni su slike lijepe,a to kaj se je žuta ruža malo pogužvala,uopće ne smeta,izgleda koda si to namjerno napravila
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:14
Dok radimo uvijek nastojimo da sve bude onak kak smo zamislile, no sitne imperfekcije na kraju ostanu samo u našoj glavi, jer drugi ih i ne primjećuju, bar ne većina... smile93Ruže su ti odlično ispale, a složene u kvadrat 2 i 2 sigurno će biti prekrasna dekoracija prostora upravo zato što svojom jednostavnošću i ponavljanjem motiva u drugoj boji pričaju neku svoju priču. Slažem se s Anastazijom, plava i zelena su tzv. "hladne" boje i bilo bi zgodno "umiješati" ih medju ove "tople" žutu i crvenu, no, to ipak treba prepustiti onome čiji će dom krasiti.... Bravo na prekrasnoj dekoraciji draga Dada  smile141 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:37
Cuke, hvala puno na savjetima, komentarima, pohvalama, ali i kritikama. Meni ne smeta da mi netko kaže svoje mišljenje, kakvo god ono bilo...to mi dobro dođe da uvidim eventualne greške.
Kad sam radila ruže, na umu mi je bio Andy Warhol...
A nadam se da ću jednoga dana napraviti nešto po uzoru na Mondrijanovu kompoziciju s linijama i bojom...to mi je baš fora.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:40
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

ti nabori i nisu tako strasni,a ruza izgleda bas zbog toga posebno. kazes da szu to salvete,gdje si ih nabavila?

Naručila sam ih iz Njemačke, baš s tom namjerom da napravim nešto ovako. Imam još jednu roza ružu, ali nemam više ni jedno platno te veličine. Ako napravim i tu roza, morat ću ih postaviti na zid u drugačijoj formaciji.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:05
eto baš mi je drago da sam pogodila tvoj naum..nikad ali baš nikad nemoj od mene mislit da te kritiziram jer ja to nikad ne radim..ja uvijek kažem svoje viđenje nečijeg rada ..eto izgleda da ove ruže gledamo kroz isti "prozor" Thumbs%20Up
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 13:46
Ruže su fenomenalne!
ANĐELKA
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 14:57
Teto meni su extra!!! Bas izgleda fantazija! Ja ne bih petu ruzu... ovako kako si zamislila bice velicanstveno!
Sto se tice faltica tu te potpuno razumem...iritiraju opako...ali meni je od svih ovih najlepsa bas ta zuta
Na platno prvo uradila podlogu? (shta?)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 15:18
Originalno poslano od člana lilian lilian napisao:

Teto meni su extra!!! Bas izgleda fantazija! Ja ne bih petu ruzu... ovako kako si zamislila bice velicanstveno!Sto se tice faltica tu te potpuno razumem...iritiraju opako...ali meni je od svih ovih najlepsa bas ta zutaNa platno prvo uradila podlogu? (shta?)

Obojala sam akrilnom bojom...to je neka bež boja.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:15
Egipatska kutijica i ruže = smile141!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 10:44
ruže su zanimljiv rad...zaniljivo bi izgledale sve poredane na jednom zidu... pozadinu nećeš dorađivati?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 10:52
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

ruže su zanimljiv rad...zaniljivo bi izgledale sve poredane na jednom zidu... pozadinu nećeš dorađivati?

Zamislila sam da ih poslavim tako da budu dvije iznad, dvije ispod (simetrično).
Čini mi se da je bolje sve ostaviti kako je, nego dodavati pittorico ili nešto slično. Možda i nisam u pravu, ali bojim se da ću nešto ubrljati ako sad budem dodavala neke druge boje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.