Moj decoupage - dada28 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova zadnja kutijica je baš lijepa,tako nježna,čak mi irisi izgledaju kao da si ih crtala,a ne kao salvetica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jučer sam napravila četiri nova platna...nisam baš zadovoljna, jer su salvete bile toliko tanke i loše kvalitete, da su stalno pucale i gužvale se...to se posebno vidi na žutoj ruži.
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zasto nisi zadovoljna? radovi su fantastični!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja ne vidim ništa na žutoj ruži.
a platna su savršena, pogotovo na zadnjoj fotki gdje su ovako jedno do drugoga. tako ih treba negdje i staviti na zid. ja bi eventualno plavoj i zelenoj zamjenila mjesta. ne pitaj zašto - pojma nemam, tako mi došlo.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ne volim da mi se salveta pogužva kad radim - da ima puno faltica, a to mi na onoj žutoj ruži nije baš uspjelo. Inače, zamislila sam da ih poslavim tako da budu dvije iznad, dvije ispod (simetrično).
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krasno,vrlo zanimljivo!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
moram priznat da mi se više sviđaju pejzaži,more..sli ali..ove kad stoje zajedno su mi ok
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
a di ti vidiš nabore..tak mora bit
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ti nabori i nisu tako strasni,a ruza izgleda bas zbog toga posebno. kazes da szu to salvete,gdje si ih nabavila?
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni su slike lijepe,a to kaj se je žuta ruža malo pogužvala,uopće ne smeta,izgleda koda si to namjerno napravila
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Dok radimo uvijek nastojimo da sve bude onak kak smo zamislile, no sitne imperfekcije na kraju ostanu samo u našoj glavi, jer drugi ih i ne primjećuju, bar ne većina...
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Cuke, hvala puno na savjetima, komentarima, pohvalama, ali i kritikama. Meni ne smeta da mi netko kaže svoje mišljenje, kakvo god ono bilo...to mi dobro dođe da uvidim eventualne greške.
Kad sam radila ruže, na umu mi je bio Andy Warhol... A nadam se da ću jednoga dana napraviti nešto po uzoru na Mondrijanovu kompoziciju s linijama i bojom...to mi je baš fora. |
|
|
|
![]() |
|
Naručila sam ih iz Njemačke, baš s tom namjerom da napravim nešto ovako. Imam još jednu roza ružu, ali nemam više ni jedno platno te veličine. Ako napravim i tu roza, morat ću ih postaviti na zid u drugačijoj formaciji. |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
eto baš mi je drago da sam pogodila tvoj naum..nikad ali baš nikad nemoj od mene mislit da te kritiziram jer ja to nikad ne radim..ja uvijek kažem svoje viđenje nečijeg rada ..eto izgleda da ove ruže gledamo kroz isti "prozor"
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ruže su fenomenalne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Teto meni su extra!!! Bas izgleda fantazija! Ja ne bih petu ruzu... ovako kako si zamislila bice velicanstveno!
Sto se tice faltica tu te potpuno razumem...iritiraju opako...ali meni je od svih ovih najlepsa bas ta zuta Na platno prvo uradila podlogu? (shta?) |
|
![]() |
|
Obojala sam akrilnom bojom...to je neka bež boja. |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Egipatska kutijica i ruže =
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ruže su zanimljiv rad...zaniljivo bi izgledale sve poredane na jednom zidu... pozadinu nećeš dorađivati?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Zamislila sam da ih poslavim tako da budu dvije iznad, dvije ispod (simetrično). Čini mi se da je bolje sve ostaviti kako je, nego dodavati pittorico ili nešto slično. Možda i nisam u pravu, ali bojim se da ću nešto ubrljati ako sad budem dodavala neke druge boje. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |