Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage uputstva i savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zamjenski materijali za decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zamjenski materijali za decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 26>
Korisnik
Poruka
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 11:54
curke pšosto nemamo svi mogucnoste za nabavku kutijica i tako toga..eto kako mozemo da napravimo same

KUTIJICA URADI SAM
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 11:56
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 12:47
Originalno poslano od člana Tatjana_bg Tatjana_bg napisao:

KUTIICA SRDCE

draga, ovo je link na kutiju uradi sam. ajde popravi pa da vidimo kako se radi srce,plizzzzz

btw, hvala ti, ovo je izvrsno za sve kreativce smile78
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 13:20
SRDCE
inace imamneki problem sa postavljanjem linka
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 15:01
smile141, ovi linkovi su super. hvalaaaa
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 16:03
ovo je link, kako se koristi iskoriscene paketice crnog caja, znaci mozete da printate na njima, ili pomocu paketica na obicnom papiru, rizinom, ili cak tualet papiru napraviti njuanse starine [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> KORISCENJE CAJNIH PAKETICA ZA EFEKAT STARINE
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 16:06
A ovo je link i objasnenje kako se naprave KRAKLE pomocu obicne ljuske od jaja [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" /> KRAKLE OD LJUSKE JAJETA
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 16:16

ovakav oblik mi je bas superjos kutiica
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 16:18
puno video casovacasove
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 18:47
Zna li netko nešto o decoupage glazuri 2k?
Naime , na jednom tečaju u Chemacu pokazali su nam jednu tacnu koja je bila premazana tom glazurom, bila je glatka poput stakla, voditeljica tečaja je rekla da se time premazan predmet može prati da se na tako premazan predmet može stavljati vruće i sl., ali je rekla da treba proći tečaj kako bismo znali upotrebljavati tu glazuru.
Evo što su oni napisali.
Visoki sjaj postiže se upotrebom decoupage glazure 2K. Dođite na ovu radionicu i naučite na koji način se priprema i koristi ova glazura, te kako postići da vam površina bude glatka kao ulje.
p.s. Malo sam oduljila, ali to je zato što vi svi 2k spominjete kao sredstvo za raspucavanje, a nigdje nisam našla o toj glazuri
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 20:13
2K znači da je nešto dvokomponentno.
tako ima 2K lak za raspucavanje (kod kojeg se prvo nanosi step 1, pa na njega step 2).
a isto tako postoji i ta dvokomponentna glazura kod koje se tekućine iz dvaju bočica (znači dvije komponente) miješaju u omjeru navedenom na uputstvima.
ja je nisam koristila još, ali imam je. pitala sam mare-nostrum (ona ju je koristila, a više nije baš često na forumu) kako je s tim radila. rekla mi je "samo čitaj i drži se onoga što piše na uputstvima i nemožeš fulati". a nije išla na tečaj to učiti. mislim da ni na radionici ne možeš naučiti puno više nego što piše na uputstvima. a kao i za sve ostalo, ako od prve ne bude savršeno - praksom do savršenstva! i fora je da se ta glazura treba ostaviti dugo sušiti (i po dva-tri dana, a i duže neće škoditi) 

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 22:01
Anastazija puno ti hvala na odgovoru.2k lak za raspucavanje imam i to mi uspijeva.Ma jasno mi je da će ovi voditelji tečaja pokušati sve uvaliti naivnim ljudima.Do sada sam bila na tri tečaja i ne mogu reći da sam naučila išta više od onoga što sam pročitala u vašim uputama i savjetima.
I sama vjerujem da se metodom pokušaja i pogrešaka, ali i pažljivim čitanjem uputa može sve uspješno savladati.
Još jednom puno ti hvala na odgovoru.
Na vrh
RIDRIDRID View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje RIDRIDRID Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 08:16
Originalno poslano od člana Tatjana_bg Tatjana_bg napisao:

A ovo je link i objasnenje kako se naprave KRAKLE pomocu obicne ljuske od jaja [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" /> KRAKLE OD LJUSKE JAJETA
Ne otvara mi ovaj  link kao ni sljedeće, a vama?
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 09:32
ni meni ne otvara...
Na vrh
RIDRIDRID View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje RIDRIDRID Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 09:52
Tatjana pomagaj Cry
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 12:45
CERE STAVICU onako link,posto imate problema,kod mene otvara
http://www.liveinternet.ru/users/1067290/post129918044/----trik sa cajnim vrecicama
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 12:49
http://scrap-info.ru/myarticles/article_storyid_181.html
KUTIICA-PLETENA KORPA
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 13:11
cure da nemamo problem, sve cu da stavim u moje prevode [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> koje cu redovno da popunjavam.

PREVODE
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 13:50
dodala sam krakle od ljuske, i dekupaz na sveci [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
casopisi,sa podpunim objasnjenjem u slikama, ali italjanske
casopise
Na vrh
RenataS View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje RenataS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 20:59
Presretna sam što sam naišla na ovu vašu stranicu. Ovo je nešto prekrasno. Inače se malo bavim salvetnom tehnikom (početnički): Nisam bila niti na jednom tečaju, nego samo pokušavam nešto napraviti. Do sada sam radila na crijepu i bocama, a jedino od zamjenskih stvarčica koristila sam neku akrilnu boju koju sam kupila u trgovini, što se pokazalo jako dobro, a nju toniram običnom temperom. Molim nekog da mi objasni kako se može oslikati vaza. Da li se oslikava sa vanjske ili nutarnje strane. Svima srdačan pozdrav.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.