Zamjenski materijali za decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Korisnik | |
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
curke pšosto nemamo svi mogucnoste za nabavku kutijica i tako toga..eto kako mozemo da napravimo same
KUTIJICA URADI SAM |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
draga, ovo je link na kutiju uradi sam. ajde popravi pa da vidimo kako se radi srce,plizzzzz
btw, hvala ti, ovo je izvrsno za sve kreativce
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovo je link, kako se koristi iskoriscene paketice crnog caja, znaci mozete da printate na njima, ili pomocu paketica na obicnom papiru, rizinom, ili cak tualet papiru napraviti njuanse starine [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> KORISCENJE CAJNIH PAKETICA ZA EFEKAT STARINE
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A ovo je link i objasnenje kako se naprave KRAKLE pomocu obicne ljuske od jaja [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" /> KRAKLE OD LJUSKE JAJETA
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovakav oblik mi je bas superjos kutiica |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
puno video casovacasove
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Zna li netko nešto o decoupage glazuri 2k?
Naime , na jednom tečaju u Chemacu pokazali su nam jednu tacnu koja je bila premazana tom glazurom, bila je glatka poput stakla, voditeljica tečaja je rekla da se time premazan predmet može prati da se na tako premazan predmet može stavljati vruće i sl., ali je rekla da treba proći tečaj kako bismo znali upotrebljavati tu glazuru.
Evo što su oni napisali.
Visoki sjaj postiže se upotrebom decoupage glazure 2K. Dođite na ovu radionicu i naučite na koji način se priprema i koristi ova glazura, te kako postići da vam površina bude glatka kao ulje.
p.s. Malo sam oduljila, ali to je zato što vi svi 2k spominjete kao sredstvo za raspucavanje, a nigdje nisam našla o toj glazuri |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
2K znači da je nešto dvokomponentno.
tako ima 2K lak za raspucavanje (kod kojeg se prvo nanosi step 1, pa na njega step 2). a isto tako postoji i ta dvokomponentna glazura kod koje se tekućine iz dvaju bočica (znači dvije komponente) miješaju u omjeru navedenom na uputstvima. ja je nisam koristila još, ali imam je. pitala sam mare-nostrum (ona ju je koristila, a više nije baš često na forumu) kako je s tim radila. rekla mi je "samo čitaj i drži se onoga što piše na uputstvima i nemožeš fulati". a nije išla na tečaj to učiti. mislim da ni na radionici ne možeš naučiti puno više nego što piše na uputstvima. a kao i za sve ostalo, ako od prve ne bude savršeno - praksom do savršenstva! i fora je da se ta glazura treba ostaviti dugo sušiti (i po dva-tri dana, a i duže neće škoditi) |
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Anastazija puno ti hvala na odgovoru.2k lak za raspucavanje imam i to mi uspijeva.Ma jasno mi je da će ovi voditelji tečaja pokušati sve uvaliti naivnim ljudima.Do sada sam bila na tri tečaja i ne mogu reći da sam naučila išta više od onoga što sam pročitala u vašim uputama i savjetima.
I sama vjerujem da se metodom pokušaja i pogrešaka, ali i pažljivim čitanjem uputa može sve uspješno savladati.
Još jednom puno ti hvala na odgovoru.
|
|
![]() |
|
RIDRIDRID ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
|
|
![]() |
|
ni meni ne otvara...
|
|
![]() |
|
RIDRIDRID ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
Tatjana pomagaj
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
CERE STAVICU onako link,posto imate problema,kod mene otvara
http://www.liveinternet.ru/users/1067290/post129918044/----trik sa cajnim vrecicama |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
http://scrap-info.ru/myarticles/article_storyid_181.html
KUTIICA-PLETENA KORPA |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
cure da nemamo problem, sve cu da stavim u moje prevode [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> koje cu redovno da popunjavam.
PREVODE |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
dodala sam krakle od ljuske, i dekupaz na sveci [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
casopisi,sa podpunim objasnjenjem u slikama, ali italjanske ![]() casopise |
|
![]() |
|
RenataS ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
Presretna sam što sam naišla na ovu vašu stranicu. Ovo je nešto prekrasno. Inače se malo bavim salvetnom tehnikom (početnički): Nisam bila niti na jednom tečaju, nego samo pokušavam nešto napraviti. Do sada sam radila na crijepu i bocama, a jedino od zamjenskih stvarčica koristila sam neku akrilnu boju koju sam kupila u trgovini, što se pokazalo jako dobro, a nju toniram običnom temperom. Molim nekog da mi objasni kako se može oslikati vaza. Da li se oslikava sa vanjske ili nutarnje strane. Svima srdačan pozdrav.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |