Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Korisnik | |
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Škrinjica ti je prekrasna......
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Malo sam ozbiljnije prošla tvojom galerijom , i pored pregršt lijepih radova , neznam šta bi izdvojila čekam i molim te postavi svilu.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
salvetica zaista prelijepa a kutija sama od sebe interesantna, u kombinaciji izgleda odlično!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sviđa mi se kutijica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala cure!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Salvetica je zaista slatka, a škrinjica još još slađa
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() Jedna mala kutijica sa slatkom salveticom kombinacija shabby-a i twin colora |
|
![]() |
|
Dorina, Slavica 08, prila, mima051, andora2 evo vam
![]() Mima svečano ti obećajem da ću se truditi i pokušavati da budem na 1. stranici. narednih 10 dana. Žive bile pa vidjele. |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasan poklon, jako si to lijepo napravila
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Svaki put se razveselim kada vidim da si se"pojavila"na prvoj stranicim.Znam da će prevladati kvaliteta nad kvantitetom,a i smisao za humor mi je odličan dodatak.Rokovnici su super ideja,mogli bismo birati mister rokovnik.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
jako lijep poklon,predivno si to napravila!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasan komplet
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Felina baš su dobri ovi "konjovi".Požuri sa rokovnicima sigurna sam da ce biti odlični
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Hvala file ! Cura baš i trenira, a s mojom kćeri se cijelo vrijeme nadmeće tko bolje jaše i više voli konje.
Biljana59 hvala i tebi na komplimentu. Imam i ja još par rokovnika. Oni su namjeneni za mene i zato to ide jako sporo. Jednog sam prebojala još prije mjesec dana i još stoji jadan takav. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Komplet ti je savrsen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
komplet za konjeljupce odličan
|
|
![]() |
|
Hvala na komplimentima sarita banana i anđelka!
Ovo je bila kombinacija s 1 salvetom i 2 vrste decoupage papira. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bilježnica i okvirić u savršeni! mislim da sam i ja imala ovakvu salvetu sa konjićem i nisam imala nikakvu ideju kako je iskoristiti, a ti si to napravila na najbolji mogući način! Jel to kombinacija sa printom?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |