Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 39> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe ko da neide zima! krasno je bilje,ne bih ništa izdvajala možda viburnum tinus..predivan je. Da li mahonija i viburnum mirišu?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
biserka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
čujem da je bila neka kompenzacija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a majke vam mile
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Vidim...tu se na veliko trži.....
![]() ![]() ![]() ...kak adeniumi?...kod mene je nadzor konstantan....5 beba izigrava "kifle"
![]() treba i dalje....
...za Konja....nema on više nikaj s menom
![]() ![]() ![]() Mahonija i ono kompenzirano za kobase je fenomenalno!
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Frigaš kompenzaciju,ak nisu čvarki,nije vredno spomena
![]() Viburnum ne miriši,a za mahoniju nemam pojma,bum provjerila. Flavia,pazi da i ti ne počneš glumit kiflu od silnog inspiciranja,nekak ne vjerujem da su ti bebe u visini očiju.A zakaj niste poopadale u nesvijest od moje orhideje,ha? Idem i ja malo čarobirati oko mojih beba,zamislite,već deseti put danas!Ovaj bezbojni ima 2 prava listića. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow za albinosa!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Viš,to se zove iznuda komplimenta.Ako ti je stalo do moje orhideje,daj upute iz prve ruke.Kak da ju zalijevam i dohranjujem sad dok cvate,da li da joj orošavam listove?
vječno zafalna! |
|
|
|
![]() |
|
Iz prve ruke.....ko da ja znam kaj treba
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma preoduševila si me ---svaka ti čast -biljke su prekrasne
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho,fala ti!
Flavia,tvoje mizerno iskustvo je sve kaj sam štela znati.I kod mene je jedini raspoloživi zapadni prozor,kišnice imam,a gnoj bum kupila.Falim! |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepa je orhideja ...kockavica kak veli flavia, a oduševila me i mahonija
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan vrt, pregršt zanimljivog cvijeća i detalja.
![]() Ovu biljku Euphorbie wulfenii sam vidjela da raste iz kamenog zida, ako otkinem granu i nitko me ne zaganja (zid je dio nečijeg dvorišta) imali šanse da se grana upelca. ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko,dobrodošla u moj vrt!Samo ti nju zapelcaj,otkini grančicu što bliže korijenu,i malo pokrij zemlju oko nje borovim grančicama ili lišćem,najvjerojatnije bu se primila.Ili ju stavi u teglu,pa u hladnu,svijetlu prostoriju,to ti je onda sigurno da bu se primila.držim ti fige!
|
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
orhideja je prekrasna.....
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno ti je sve cvijeće..neču ništa izdvajat.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno Rain, mahonija me oduševila, imam malecku i sada vidim kako će jednog dana biti krasna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan vrt i unjemu prekrasno cvijeće!
|
|
![]() |
|
Rain
![]() |
|
![]() |
|
Evo bankrota,morala sam još danas s mojom kumom do bau...gaće na štapu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neke su one velike,ima i nekoliko malih...više ne mrdam iz kuće! |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme meni, kako su prekrasne
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |