Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
Korisnik
Poruka
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 18:45
Sasvim se dobro snalaziš reciklirajući ono što ti dođe pod ruku,materijalom koji ti je dostupan i vidim,kako me duže nije bilo,da ti to svakim danom ide sve bolje...drago mi je zbog toga!!!
Drvca su ti krasna,pločice od das-mase preslatke,imaš ideja,samo što više radi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:32
danci-ka,primavera,maslina 55smile79
hvala vam puno cure...trudim se l ne ispadne uvijek super al barem sam se trudila....bit ce bolje,na greskama se uci...
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:45
baš su dobre tvoje reciklirane kutijice!ona sa leptirićem je preslatkasmile94
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 07:56
evo, maslacak7, da te utješim jer se ja odmah oduševim kad vidim što si reciklirala...
meni ti se dogodi da odem u neki hobby dućan (a u Zg-u ih ima ko glista poslije kiše)
i vidim hrpu kutijica i raznih stvarčica za ukrašavanje, ali mene ti to opće ne pali LOL
uhvati me neka "totalna insuficijencija satisfakcije" (grafit sa stanice kod Britanskog trga u Zg-u) i želim obnoviti nešto što je ajmo reć za baciti,
bilo da je neka prazna ambalaža ili odbačeni stolac Embarrassed
i izađem da niš nisam kupila ili da sam kupila samo ono po što sam došla, ako i to...
i meni ti je tako od početka, ja ti najmanje znam što bi s kupovnim stvarima...
Samo ti recikliraj i dalje i probaj si naći kakvog majstora od zanata na otoku, možda netko radi s drvom ili nešto slično, a da ni ne znaš Wink

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:30
bravo...napredak je stvarno uočljiv....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 10:43
Maslačkice ove kutijice su predivne, ssvaka čast smile141
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 20:08
prilasmile78 moram priznat da je i meni ta bas slatka...moram napraviti neki nakit sa leptiricem da mi je kutijica kompletna..

kamismile79
ma vjerujem da je tako...vjerojatno bi ja tako napravila al to ti je psiha kad nemas neceg blizu za kupiti onda razmisljas meni bi sad to trebalo i zasto toga nema...
mnataša-1 hvala tiEmbarrassedsmile78,
Dorina
hvala dragasmile79
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 21:56
Ide ti recikliranje,ide!Kutijice su preslatke,lepršave ali boca je zakon!
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 17:16
fenomenalno recikliranje... bez obzira na moj problem s leptirima (danas se non stop ponavljam)... kada vidim kako to dobro radis bude mi zao sto sam toliko toga bacila a da mi nije palo na pamet iz toga napraviti nesto novo i tako lijepo i upotrebljivo kao tvoje... Smile
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 01:33
Zbilja si u stanju svaku stvar koja ti dođe u ruke uljepšati i udahnuti joj novi život.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 22:40
Slavica 08 hvala ti lijeposmile78..a i ja sam leprsabva pa valjda moraju i moji radovi biti takvismile96  a ja sam malo zvrkasta sorry
llivia joj draga Embarrassed sad sam stvarno dobila jos poticajasmile79...ma nisam ja bas odusevljena tom kutijicom s leptirima al eto druga ce biti bolja,asamo jos kremice moram potrositi,hahaha

Cimicifuga bas si dragasmile75...ma trudim se i uzimam sta mi dodje pod ruku ...i naravno kako sam raspolozena...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 13:48
nakon dosta vremena evo i mene opet...neki radovi su u izrdai pa cu stavit slikice kad zavrsim...
nisam mogla izdrzati pa evo da podijelim svoju radost sto sam na nb danas vidjela svoje radove...znam da necu osvojit nagradu jer sam ja totalni amater prema ostalima al bas sam sretna sto su izabrali i par mojih radova...to je za mene nagrada... oprostite sto sam mozda stavila naziv gdje su mi slike al bas sam happy pa mi nemojte zamjeriti...pusa svimasmile79
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 14:03
maslačak baš mi je drago........rekla sam ti već da su tvoji radovi sve bolji i vidiš da je to još netko prepoznao smile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 14:19
mozda jos tko i glasa za moje radove pa postanem glavna smile96
ma hvala ti puno mare-nostrum smile78 ipak si ti vrhunska majstorica a to se vidi i po peharuWink
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 14:33
eeeee draga moja još puno treba raditi (i trošiti ) do vrhunske majstorice...a peharček mi se sve više sviđa......Embarrassed
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 15:25
hajde maslačak,kako si počela sa radovima još malo pa ces i ti bit nasa majstorica. imas odlične radove i na odličnom si putu. bila sam na stranici i glasala za tvoje radove!Wink
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 21:13
joj rose bas si dragasmile79 ..hvala ti...
a trudim se samo mi eto cesto fali nesto i onda mi ideja ode al stalno nesto raduskam i naravno ucim ovdje...u biti i sve sta sam naucila sa salveticama je od tuda...smile92
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 21:47
Pa dajte mi bar recite o kojim to stranicama govorite i gdje se to može glasati za našu maslačkicu!OĆU I JA-samo nemojte reči ne ,ti ,ne!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 22:53
Skužila sam ,skužila i bila!smile42Ovo ja sebi za moje brzo paljenje svjećica!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 00:09
Maslačkice draga, čestitam na uvrštenju u odabir radova za galeriju nb-a... odmah sam skužila koji su tvoji i svakako zaslužuju biti tamo jer su prelijepi Love%20Gaze
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.