maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sasvim se dobro snalaziš reciklirajući ono što ti dođe pod ruku,materijalom koji ti je dostupan i vidim,kako me duže nije bilo,da ti to svakim danom ide sve bolje...drago mi je zbog toga!!!
Drvca su ti krasna,pločice od das-mase preslatke,imaš ideja,samo što više radi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
danci-ka,primavera,maslina 55
![]() hvala vam puno cure...trudim se l ne ispadne uvijek super al barem sam se trudila....bit ce bolje,na greskama se uci... |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
baš su dobre tvoje reciklirane kutijice!ona sa leptirićem je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
evo, maslacak7, da te utješim jer se ja odmah oduševim kad vidim što si reciklirala...
meni ti se dogodi da odem u neki hobby dućan (a u Zg-u ih ima ko glista poslije kiše) i vidim hrpu kutijica i raznih stvarčica za ukrašavanje, ali mene ti to opće ne pali ![]() uhvati me neka "totalna insuficijencija satisfakcije" (grafit sa stanice kod Britanskog trga u Zg-u) i želim obnoviti nešto što je ajmo reć za baciti, bilo da je neka prazna ambalaža ili odbačeni stolac ![]() i izađem da niš nisam kupila ili da sam kupila samo ono po što sam došla, ako i to... i meni ti je tako od početka, ja ti najmanje znam što bi s kupovnim stvarima... Samo ti recikliraj i dalje i probaj si naći kakvog majstora od zanata na otoku, možda netko radi s drvom ili nešto slično, a da ni ne znaš ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bravo...napredak je stvarno uočljiv....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačkice ove kutijice su predivne, ssvaka čast
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prila
![]() kami ![]() mnataša-1 hvala ti ![]() ![]() Dorina hvala draga ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ide ti recikliranje,ide!Kutijice su preslatke,lepršave ali boca je zakon!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
fenomenalno recikliranje... bez obzira na moj problem s leptirima (danas se non stop ponavljam)... kada vidim kako to dobro radis bude mi zao sto sam toliko toga bacila a da mi nije palo na pamet iz toga napraviti nesto novo i tako lijepo i upotrebljivo kao tvoje...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zbilja si u stanju svaku stvar koja ti dođe u ruke uljepšati i udahnuti joj novi život.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 hvala ti lijepo
![]() ![]() llivia joj draga ![]() ![]() Cimicifuga bas si draga ![]() |
|
![]() |
|
nakon dosta vremena evo i mene opet...neki radovi su u izrdai pa cu stavit slikice kad zavrsim...
nisam mogla izdrzati pa evo da podijelim svoju radost sto sam na nb danas vidjela svoje radove...znam da necu osvojit nagradu jer sam ja totalni amater prema ostalima al bas sam sretna sto su izabrali i par mojih radova...to je za mene nagrada... oprostite sto sam mozda stavila naziv gdje su mi slike al bas sam happy pa mi nemojte zamjeriti...pusa svima ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
maslačak baš mi je drago........rekla sam ti već da su tvoji radovi sve bolji i vidiš da je to još netko prepoznao
![]() |
|
![]() |
|
mozda jos tko i glasa za moje radove pa postanem glavna
![]() ma hvala ti puno mare-nostrum ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
eeeee draga moja još puno treba raditi (i trošiti ) do vrhunske majstorice...a peharček mi se sve više sviđa......
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hajde maslačak,kako si počela sa radovima još malo pa ces i ti bit nasa majstorica. imas odlične radove i na odličnom si putu. bila sam na stranici i glasala za tvoje radove!
![]() |
|
![]() |
|
joj rose bas si draga
![]() a trudim se samo mi eto cesto fali nesto i onda mi ideja ode al stalno nesto raduskam i naravno ucim ovdje...u biti i sve sta sam naucila sa salveticama je od tuda... ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Pa dajte mi bar recite o kojim to stranicama govorite i gdje se to može glasati za našu maslačkicu!OĆU I JA-samo nemojte reči ne ,ti ,ne!
|
|
![]() |
|
Skužila sam ,skužila i bila!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |