Adam - alocasia odora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo vesele vijesti,od koluta starog adama poniklo mi 6 mladih adamića.....ju-hu-hu........
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moj sada ima 5 listova i 2 cvijeta
![]() ![]() ovo ljeto ostaje u kući... vani bi ga opet smlatio vjetar |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mohikanka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Moze li mi netko reci gdje se moze doci do pelcera adama trazim ga vec 2 godine i nista. Da ga bar mogu kupiti, nema nigdje. Prolistala sam sve forume nitko ne prodaje , umrijeti cu od zalosti
![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Mohikanka...
ove godine su bili na floraartu za 30 kn teglica.... inače dosta rijetko se nalaze na tržištu jer je to velika biljka... Barem meni... u godinu dana mi je od mladice odletila do stropa, al mi nije dala ni jedan pomladak....
|
|
![]() |
|
mohikanka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
hvala puno bila sam na florartu i idem svake godine i nisam vidjela da itko prodaje bas sam sljepac i ispitivala sam po standovima, e stvarno nemam srece
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mohikanka naletio sam na ovu temu jer obožavam adame ja sam iz Vinovaca i kod nas ga možeš nabaviti na tržnici.Ima ga u svim veličinama dovoljno je da dođeš i odabereš cijenu i veličinu,a može i sa cvjetom,ako ti odgovara i ako ga nisi nabavila u međuvremenu.
|
|
![]() |
|
Hvala, nasla sam na forumu i kupila jednog konacno, inace niko neda mlade bebe, jedna zene u vrtu ima 5 velikih molila sam ju da mi proda i neda. Eto sad sam sretna i nadam se da ce napredovati. Jos jedno pitanjce sa cim mi je najbolje prehranjivati ga i koliko cesto?
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mohikanka drago mi je da si ga nabavila i neznam zašto ljudi nedaju mladice adama.Mislim da ga možeš prehran jivati s gnojivom za lisnodekorativne vrste,ali nemoj pretjerivati i još ako je sad mlad najbolje bi bilo da sa prehranom počneš u proljeće.
|
|
![]() |
|
BARAKUDA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
e pa ja nikako da se ukljućim
|
|
![]() |
|
Slobodno volimo poslušati dobre savjete.
|
|
![]() |
|
BARAKUDA ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
ja bi rado stavio koju sliku (adama) ali ne kužim.
|
|
![]() |
|
Imaš na forumu upustvo pa vidi kako se stavlja slika ako ti nešto nebude jasno slobodno se obrati jer i ja sam imao s tim problema kad jednom uspije vidjet češ da je jednostavno.
|
|
![]() |
|
hvala -- probat ću
|
|
![]() |
|
hvala, ali odakle da poćnem.??
|
|
![]() |
|
Pređi na privatne poruke da neskrenemo s teme
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ok hvala znaci u proljece a sa cim je najbolje, neki spominju konjsko dubrivo, i ovcije. sta da kupim plantelu ili ima nesto bolje
|
|
![]() |
|
Da ti pravo kažem ja i ne prihranjujem,ali mislim da je u svakom slučaju konjsko najbolje.Možwš i kupiti i tekuće gnojivo za lisnodekorativne vrste gdje ide jedan čep na litru vode i poljeva se svaki sedam dana.Uostalom vidjet ćeš na upustvu.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |